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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Polysaccharide gels as oil bulking agents: Technological and structural propertiesHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Gel de Konjac como sustituto de grasa en embutidos fermentados: efecto sobre la formación de aminas biógenas.Triki, M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nitrite-free Asian hot dog sausages reformulated with nitrite replacersRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Tahmouzi, S.; Triki, M. CSIC ORCID; Rodríguez Salas, L. CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
4openAccessproductdevelop.pdf.jpg2016Productos cárnicos funcionales: Oportunidades y desarrolloJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
5openAccesscharacdevelop.pdf.jpg2019Characterization of ethyl cellulose and beeswax oleogels and their suitability as fat replacers in healthier lipid pâtés developmentGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
6openAccess12-jun-2013Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de olivaHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Navarro, Cristina; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulationPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
8openAccessdesigemul.pdf.jpg2017Design of healthier pâtés by substitution of pork backfat by structured emulsionsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Mata, M. C. de la; Saiz, Arancha CSIC; Bou, Ricard CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Survival of probiotic Lactobacillus plantarum and Enterococcus faecium in alginate beads during stress treatmentsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ragagnin de Menezes, C.; Fries, Leadir Lucy Martinsartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Raman spectroscopic study of structural changes upon chilling storage of frankfurters containing olive oil bulking agents as fat replacersHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSICartículo