Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-8 de 8.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPoster COST-Dijon.pdf.jpgabr-2005Functional role of starch and kappa-carrageenan on the rheology and flavour of a custard dessert (COST 921 recipe)González Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
2openAccessPangborn.Poster.pdf.jpgago-2004Sensory evaluation of vanilla dairy desserts by free choice profileGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
3openAccessInulina.pdf.jpg15-sep-2004Influencia de la Inulina en la viscoelasticidad y en la textura de natillas de vainillaGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-jul-2010Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basisBayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Hernando, Isabel; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC póster de congreso
5openAccessPosterIntradfood2005.pdf.jpgoct-2005Consumer perception of vanilla dairy desserts flavour by Repertory Grid Method and Generalized Procrustes AnalysisGonzález Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
6openAccessPoster Barcelona.pdf.jpg17-may-2004Influencia de la adición de inulina en el comportamiento de flujo y en el sabor de natillas de vainillaTárrega, Amparo CSIC ORCID; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
7openAccessPoster Ibereo04.pdf.jpg9-sep-2004Effect of milk fat content on the flour behaviour of custard dessertsTárrega, Amparo CSIC ORCID; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
8openAccessNatillas.pdf.jpg15-sep-2004Caracterización reológica de sistemas modelos de natillasVélez Ruiz, Jorge; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación