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Título: | Preface of the V International Conference la ValSe-Food and VIII Symposium Chia-Link |
Autor: | Haros, Claudia M.; Muñoz, Loreto A.; Ortolá, María Dolores | Fecha de publicación: | 2023 | Editor: | Multidisciplinary Digital Publishing Institute | Citación: | Biology and Life Sciences Forum 25(1): 15 (2023) | Resumen: | The V International Conference la ValSe-Food and VIII Symposium Chia-Link: Feeding Biodiversity and Mitigating the Effects of Climate Change: the Role of Ancestral Crops in Creating Healthy Food is organized by the International la ValSe-Food (Iberoamerican Valuable Seeds or Valiosas Semillas Iberoamericanas) Network—CYTED [...] | Versión del editor: | https://doi.org/10.3390/blsf2023025015 | URI: | http://hdl.handle.net/10261/336480 | DOI: | 10.3390/blsf2023025015 | E-ISSN: | 2673-9976 |
Aparece en las colecciones: | (IATA) Artículos |
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