English   español  

(IATA) Artículos : [555]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 555
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess25-jul-2016Hypolipidemic, antiobesity and cardioprotective effects of sardinelle meat flour and its hydrolysates in high-fat and fructose diet fed Wistar ratsJemil, Ines; Abdelhedi, Ola; Nasri, Rim; Mora, Leticia ; Marrekchi, Rim; Jamoussi, Kamel; ElFeki, Abdelfattah; Hajji, Mohamed; Toldrá Vilardell, Fidel ; Nasri, MoncefArtículo
openAccess22-oct-2016Distinct fatty acid composition of some edible by-products from bovines fed high or low silage dietsAlfaia, Cristina M.; .Alves, Susana P.; Pestana, Jose M.; Madeira, Marta S.; Moreira, Olga; Santos-Silva, Jose; Bessa, Rui J. B.; Toldrá Vilardell, Fidel ; Prates, Jose A. M.Artículo
embargoedAccessFANM_2017_10_3481-3486.pdf.jpg4-may-2017Biosensor Based on Immobilized Nitrate Reductase for the Quantification of Nitrate Ions in Dry-Cured HamJadán, Felipe; Aristoy, María Concepción ; Toldrá Vilardell, Fidel Artículo
embargoedAccessProcess Biochem_2017_ 58_145-159.pdf.jpg28-abr-2017In silico analysis and antihypertensive effect of ACE-inhibitory peptides from smooth-hound viscera protein hydrolysate: Enzyme-peptide interaction study using molecular docking simulationAbdelhedi, Ola; Nasri, Rim; Jridi, Mourad; Mora, Leticia ; Oseguera-Toledo, Miguel Eduardo; Aristoy, María Concepción ; Amara, Ibtissen Ben; Toldrá Vilardell, Fidel ; Nasri, MoncefArtículo
embargoedAccessFood Chem_2017_230_507-515.pdf.jpg11-mar-2017Effect of ultrasound pretreatment and Maillard reaction on structure and antioxidant properties of ultrafiltrated smooth-hound viscera proteins-sucrose conjugatesAbdelhedi, Ola; Mora, Leticia ; Jemil, Ines;; Jridi, Mourad; Toldra Vilardell, Fidel; Nasri, Moncef; Nasri, RimArtículo
embargoedAccessFoodResInt_ 2017_100_121-133.pdf.jpg7-jun-2017Novel bioactive peptides from enzymatic hydrolysate of Sardinelle (Sardinella aurita) muscle proteins hydrolysed by Bacillus subtilis A26 proteasesJemil, Ines; Abdelhedi, Ola; Nasri, Rim; Mora, Leticia ; Jridi, Mourad; Aristoy, María Concepción ; Toldrá Vilardell, Fidel ; Nasri, MoncefArtículo
embargoedAccessFOODCHEM 2018_239_823-830.pdf.jpg1-jul-2017Evolution of oxidised peptides during the processing of 9 months Spanish dry-cured hamGallego, Marta ; Mora, Leticia ; Toldrá Vilardell, Fidel Artículo
embargoedAccessCostamagna_JFF_2017.pdf.jpg18-ago-2017Microencapsulated chañar phenolics: A potential ingredient for functional foods developmentCostamagna, Milena Soledad; Gómez-Mascaraque, Laura G. ; Zampini, Iris Catiana; Alberto, María Rosa; Pérez, Jorgelina; López-Rubio, Amparo ; Isla, María InésArtículo
embargoedAccessGomez-Mascaraque_J Food Eng_2017.pdf.jpg4-jul-2017A step forward towards the design of a continuous process to produce hybrid liposome/protein microcapsulesGómez-Mascaraque, Laura G. ; Casagrande Sipoli, Caroline; Gaziola de La Torre, Lucimara; López-Rubio, Amparo Artículo
embargoedAccessGomez-Mascaraque_JFF_2017.pdf.jpg5-ago-2017Dietary polyphenols bind to potato cells and cellular componentsGómez-Mascaraque, Laura G. ; Dhital, Sushil; López-Rubio, Amparo ; Gidley, Michael J.Artículo
embargoedAccessAnnals Nutr Metab-2017_Gomez-Gallego.pdf.jpg17-mar-2017Breast Milk Polyamines and Microbiota Interactions: Impact of Mode of Delivery and Geographical LocationGómez-Gallego, Carlos; Kumar, Himanshu; García Mantrana, Izaskun ; du Toit, Elloise; Suomela, Jukka‐Pekka; Linderborg, Kaisa M.; Zhang, Yumei; Isolauri, Erika; Yang, Baoru; Salminen, Seppo; Collado, María Carmen Artículo
openAccessJHI-2017-4698079.pdf.jpg5-jul-2017Impact of Acetic Acid on the Survival of L. plantarum upon Microencapsulation by Coaxial ElectrosprayingGómez-Mascaraque, Laura G. ; Ambrosio-Martín, Jesús ; Pérez Masiá, Rocío ; López-Rubio, Amparo Artículo
openAccesseditorial-HAD.pdf.jpg2017Reutilización, significado implícito en el acceso abierto (open access)Melero Melero, Remedios Artículo
embargoedAccessIJBM-2017-Roman.pdf.jpg21-mar-2017Changes in physicochemical properties and in vitro starch digestion of native and extruded maize flours subjected to branching enzyme and maltogenic α-amylase treatmentRomán, Laura; Martínez, Mario M.; Rosell, Cristina M. ; Gómez, ManuelArtículo
openAccess2017 Sci Rep 7-2708.pdf.jpg2-jun-2017The malate sensing two-component system MaeKR is a non-canonical class of sensory complex for C4-dicarboxylatesMiguel-Romero, Laura ; Casino, Patricia; Landete, J. M.; Monedero, V.; Zuñiga, M.; Marina, Alberto Artículo
openAccess217349.pdf.jpg13-oct-2016Distinct Patterns in Human Milk Microbiota and Fatty Acid Profiles Across Specific Geographic LocationsKumar, Himanshu; Collado, María Carmen ; Salminen, SeppoArtículo
embargoedAccessPina-Perez_FoodChemistry_2017.pdf.jpg8-may-2017Antimicrobial potential of macro and microalgae against pathogenic and spoilage microorganisms in foodPina-Pérez, M. Consuelo; Rivas, Alejandro ; Martínez López, Antonio ; Rodrigo, Dolores; Rodrigo Aliaga, Dolores Artículo
embargoedAccessGomez-Mascaraque_Food Hydrocolloids_2017.pdf.jpg20-jun-2017Potential of microencapsulation through emulsion-electrospraying to improve the bioaccesibility of β-caroteneGómez-Mascaraque, Laura G. ; Perez-Masiá, Rocío; González-Barrio, Rocío; Periago, María Jesús; López-Rubio, Amparo Artículo
embargoedAccessJ Agric Food Chem-2017-Dura.pdf.jpg29-may-2017Enzymatic Modification of Corn Starch Influences Human Fecal Fermentation ProfilesDura, Ángela; Rose, Devin J.; Rosell, Cristina M. Artículo
embargoedAccessIJBM-2017-Benavent.pdf.jpg19-may-2017Morphological and physicochemical characterization of porous starches obtained from different botanical sources and amylolytic enzymesBenavent Gil, Yaiza; Rosell, Cristina M. Artículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 555
 Siguiente >