English   español  

(IATA) Artículos : [678]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 678
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018A global perspective on carotenoids: Metabolism, biotechnology, and benefits for nutrition and healthRodríguez-Concepción, Manuel ; Avalos, Javier; Bonet, M. Luisa; Boronat, Albert ; Gomez-Gomez, Lourdes; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Limón, M. Carmen; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Palou, Andreu; Ribot, Joan; Rodrigo, María Jesús ; Zacarías, Lorenzo ; Zhu, ChangfuArtículo
openAccesstoxins-10-00120.pdf.jpg12-mar-2018Functional Characterization of the alb1 Orthologue Gene in the Ochratoxigenic Fungus Aspergillus carbonarius (AC49 strain)Gerin, Donato; González-Candelas, Luis ; Ballester Frutos, Ana Rosa ; Pollastro, Stefania; de Miccolis Angelini, Rita Milvia; Faretra, FrancescoArtículo
closedAccessIJFM_2018_Vilanova.pdf.jpg31-may-2018Differential contribution of the two major polygalacturonases from Penicillium digitatum to virulence towards citrus fruitVilanova, Laura; López-Pérez, Mario; Ballester, Ana Rosa; Teixidó, Neus; Usall, Josep; Lara, Isabel; Viñas, Inmaculada; Torres, Rosario; González-Candelas, Luis Artículo
embargoedAccessPHP-2018-Lafuente.pdf.jpg20-may-2018Light‐emitting Diode Blue Light Alters the Ability of Penicillium digitatum to Infect Citrus FruitsLafuente, María Teresa ; Alférez, Fernando ; González-Candelas, Luis Artículo
openAccessFOODCHEM-2016-Dominguez.pdf.jpg18-abr-2016Influence of modified atmosphere and ethylene levels on quality attributes of fresh tomatoes (Lycopersicon esculentum Mill.)Domínguez, Irene ; Lafuente, María Teresa ; Hernández Muñoz, Pilar ; Gavara, Rafael Artículo
embargoedAccessFOODRES-RIZO.pdf.jpg1-mar-2018Relating texture perception of cooked ham to the bolus evolution in the mouthRizo, Arantxa; Peña, Esmeralda; Alarcón Rojo, Alma Delia; Fiszman, Susana ; Tárrega, Amparo Artículo
embargoedAccessFood Hydrocolloids-Espert.pdf.jpg15-feb-2018Effect of xanthan gum on palm oil in vitro digestion. Application in starch-based filling creamsEspert, Maria; Constantinescu, L.; Sanz Taberner, Teresa ; Salvador, Ana Artículo
embargoedAccessCarbohydrate Polymers-2018-MtzAlejo.pdf.jpg10-ago-2018Quantifying the surface properties of enzymatically-made porous starchesMartínez-Alejo, Juan Manuel; Benavent Gil, Yaiza; Rosell, Cristina M. ; Carvajal,Teresa; Martínez, Mario M.Artículo
embargoedAccessRamos-Alonso2018-Metallomics.pdf.jpg26-jul-2018Molecular strategies to increase yeast iron accumulation and resistanceRamos Alonso, Lucía ; Wittmaack, Nadine; Mulet, Isabel; Martínez Garay, Carlos A.; Fita-Torró, Josep; Lozano, M. Jesús; Romero, Antonia M.; García Ferris, Carlos; Martínez Pastor, M.Teresa; Puig, Sergi Artículo
openAccess858-878_Melero_Melero_Rodriguez.pdf.jpgago-2018MONITORING COMPLIANCE WITH GOVERNMENTAL AND INSTITUTIONAL OPEN ACCESS POLICIES ACROSS SPANISH UNIVERSITIESMelero, Remedios  ; Melero-Fuentes, D.; Rodríguez-Gairín, JMArtículo
openAccessACEPTADO-survey-repos.pdf.jpgago-2018Evaluation of Spanish institutional repositories based on criteria related to technology, procedures, content, marketing and personnelSerrano-Vicente, R.; Melero, Remedios  ; Abadal, E.Artículo
openAccessAppl. Environ. Microbiol.-2015-Becerra-3880-8.pdf.jpg27-mar-2015An L-Fucose Operon in the Probiotic Lactobacillus rhamnosus GG Is Involved in Adaptation to Gastrointestinal ConditionsBecerra, Jimmy E.; Yebra, María Jesús ; Monedero, Vicente Artículo
openAccessjournal.pone.0089586.PDF.jpg21-feb-2014Noroviral P-Particles as an In Vitro Model to Assess the Interactions of Noroviruses with ProbioticsRubio del Campo, Antonio; Coll Marqués, José María; Yebra, María Jesús ; Buesa, Javier; Pérez Martínez, Gaspar ; Monedero, Vicente ; Rodríguez Díaz, Jesús Artículo
embargoedAccessMeat Science218-Flores.pdf.jpg20-abr-2018Understanding the implications of current health trends on the aroma of wet and dry cured meat productsFlores, MónicaArtículo
embargoedAccessFABT2018-Collar.pdf.jpg2-jun-2018Value-Added of Heat Moisture Treated Mixed Flours in Wheat-Based Matrices: a Functional and Nutritional ApproachCollar, Concha ; Armero, EnriqueArtículo
openAccessFABT2017-Collar.pdf.jpg21-feb-2017High-Legume Wheat-Based Matrices: Impact of High Pressure on Starch Hydrolysis and Firming Kinetics of Composite BreadsCollar, Concha ; Angioloni, Alessandro Artículo
openAccessAlehosseini_LWT_2018.pdf.jpg20-jun-2018Unpurified Gelidium-extracted carbohydrate-rich fractions improve probiotic protection during storageAlehosseini, Ali; Gómez del Pulgar, Eva María; Gómez-Mascaraque, Laura G. ; Martínez Sanz; Marta; Fabra, M. José; Sanz, Yolanda; Sarabi-Jamab, Mahboobe; Ghorani, Behrouz; López-Rubio, Amparo Artículo
embargoedAccessIJFM2018-Perea.pdf.jpg8-jun-2018Nitrate reduction in the fermentation process of salt reduced dry sausages: Impact on microbial and physicochemical parameters and aroma profilePerea Sanz, Laura; Montero, Rebeca; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica Artículo
embargoedAccessCarbohydrates Polymers-2018-Benavent.pdf.jpg11-jun-2018Thermal stabilization of probiotics by adsorption onto porous starchesBenavent Gil, Yaiza; Rodrigo Aliaga, Dolores ; Rosell, Cristina M. Artículo
embargoedAccessHernanzKoers2018_FGB.pdf.jpg20-abr-2018FungalBraid: A GoldenBraid-based modular cloning platform for the assembly and exchange of DNA elements tailored to fungal synthetic biologyHernanz-Koers, Miguel; Gandía, Mónica; Garrigues, Sandra; Manzanares, Paloma ; Yenush, Linne; Orzaez, Diego; Marcos López, José Francisco  Artículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 678
 Siguiente >