English   español  

(IATA) Artículos : [669]  

Buscar
Suscribirse para recibir un email cada vez que se grabe un nuevo ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 669
 Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess858-878_Melero_Melero_Rodriguez.pdf.jpgago-2018MONITORING COMPLIANCE WITH GOVERNMENTAL AND INSTITUTIONAL OPEN ACCESS POLICIES ACROSS SPANISH UNIVERSITIESMelero, Remedios  ; Melero-Fuentes, D.; Rodríguez-Gairín, JMArtículo
openAccessACEPTADO-survey-repos.pdf.jpgago-2018Evaluation of Spanish institutional repositories based on criteria related to technology, procedures, content, marketing and personnelSerrano-Vicente, R.; Melero, Remedios  ; Abadal, E.Artículo
openAccessAppl. Environ. Microbiol.-2015-Becerra-3880-8.pdf.jpg27-mar-2015An L-Fucose Operon in the Probiotic Lactobacillus rhamnosus GG Is Involved in Adaptation to Gastrointestinal ConditionsBecerra, Jimmy E.; Yebra, María Jesús ; Monedero, Vicente Artículo
openAccessjournal.pone.0089586.PDF.jpg21-feb-2014Noroviral P-Particles as an In Vitro Model to Assess the Interactions of Noroviruses with ProbioticsRubio del Campo, Antonio; Coll Marqués, José María; Yebra, María Jesús ; Buesa, Javier; Pérez Martínez, Gaspar ; Monedero, Vicente ; Rodríguez Díaz, Jesús Artículo
embargoedAccessMeat Science218-Flores.pdf.jpg20-abr-2018Understanding the implications of current health trends on the aroma of wet and dry cured meat productsFlores, MónicaArtículo
embargoedAccessFABT2018-Collar.pdf.jpg2-jun-2018Value-Added of Heat Moisture Treated Mixed Flours in Wheat-Based Matrices: a Functional and Nutritional ApproachCollar, Concha ; Armero, EnriqueArtículo
openAccessFABT2017-Collar.pdf.jpg21-feb-2017High-Legume Wheat-Based Matrices: Impact of High Pressure on Starch Hydrolysis and Firming Kinetics of Composite BreadsCollar, Concha ; Angioloni, Alessandro Artículo
openAccessAlehosseini_LWT_2018.pdf.jpg20-jun-2018Unpurified Gelidium-extracted carbohydrate-rich fractions improve probiotic protection during storageAlehosseini, Ali; Gómez del Pulgar, Eva María; Gómez-Mascaraque, Laura G. ; Martínez Sanz; Marta; Fabra, M. José; Sanz, Yolanda; Sarabi-Jamab, Mahboobe; Ghorani, Behrouz; López-Rubio, Amparo Artículo
embargoedAccessIJFM2018-Perea.pdf.jpg8-jun-2018Nitrate reduction in the fermentation process of salt reduced dry sausages: Impact on microbial and physicochemical parameters and aroma profilePerea Sanz, Laura; Montero, Rebeca; Belloch, Carmela ; Flores Llovera, Mónica Artículo
embargoedAccessCarbohydrates Polymers-2018-Benavent.pdf.jpg11-jun-2018Thermal stabilization of probiotics by adsorption onto porous starchesBenavent Gil, Yaiza; Rodrigo Aliaga, Dolores ; Rosell, Cristina M. Artículo
embargoedAccessHernanzKoers2018_FGB.pdf.jpg20-abr-2018FungalBraid: A GoldenBraid-based modular cloning platform for the assembly and exchange of DNA elements tailored to fungal synthetic biologyHernanz-Koers, Miguel; Gandía, Mónica; Garrigues, Sandra; Manzanares, Paloma ; Yenush, Linne; Orzaez, Diego; Marcos López, José Francisco  Artículo
openAccessBauerl LAM 2018.pdf.jpg25-mar-2018Shifts in gut microbiota composition in an APP/PSS1 transgenic mouse model of Alzheimer's disease during lifespanBäuerl, Christine ; Collado, M. Carmen; Diaz Cuevas, Ana; Viña, José; Pérez Martínez, Gaspar Artículo
embargoedAccessLWT-2018-Rios.pdf.jpg19-may-2018Use of succinyl chitosan as fat replacer on cake formulationsRíos, Raquel V.; Garzón, Raquel ; Lannes, Suzana C. S.; Rosell, Cristina M. Artículo
embargoedAccessCRFSFS-2018-Randazzo.pdf.jpg16-abr-2018Polymers and Biopolymers with Antiviral Activity: Potential Applications for Improving Food SafetyRandazzo, Walter; Fabra, M. José; Falcó, Irene; López Rubio, Amparo; Sánchez Moragas, Gloria Artículo
openAccessJTS-2018-Fiszman.pdf.jpg4-may-2017The dynamics of texture perception of hard solid food: A review of the contribution of the temporal dominance of sensations techniqueFiszman, Susana ; Tárrega, Amparo Artículo
embargoedAccessIFSET-Falco-2018.pdf.jpg14-feb-2018Sanitizing food contact surfaces by the use of essential oilsFalcó, Irene; Verdeguer, M.; Aznar, Rosa ; Sánchez Moragas, Gloria ; Randazzo, WalterArtículo
openAccessFood Chem-Bioactive peptides-Toldra.pdf.jpg21-jun-2017Generation of bioactive peptides during food processingToldrá, Fidel; Reig, Milagro; Aristoy, María Concepción ; Mora, Leticia Artículo
openAccessCRFSN207_Perez-Torrado.pdf.jpg12-jun-2017Alternative yeasts for winemaking: Saccharomyces non-cerevisiae and its hybridsPérez Torrado, Roberto ; Barrio, Eladio ; Querol, Amparo Artículo
openAccessenzymatic_synthesis_Gonzalez.pdf.jpg25-may-2018Enzymatic Synthesis of a Novel Pterostilbene α-Glucoside by the Combination of Cyclodextrin Glucanotransferase and AmyloglucosidaseGonzález-Alfonso, José L.; Rodrigo-Frutos, David; Belmonte-Reche, Efres; Peñalver, Pablo ; Poveda, Ana; Jiménez-Barbero, Jesús ; Ballesteros Olmo, Antonio ; Hirose, Yoshihiko; Polaina Molina, Julio ; Morales, Juan C.; Fernández Lobato, María ; Plou Gasca, Francisco José  Artículo
openAccessijms-19-01491-v2.pdf.jpg16-may-2018Tryptophan-Containing Dual Neuroprotective Peptides: Prolyl Endopeptidase Inhibition and Caenorhabditis elegans Protection from β-Amyloid Peptide ToxicityManzanares, Paloma ; Martínez, Roberto; Garrigues, Sandra; Genovés, Salvador; Ramón, Daniel ; Marcos, Jose F.; Martorell, PatriciaArtículo
Ítems en la colección (ordenados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 669
 Siguiente >