Firma en Digital.CSIC (*)
Carballo, José
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Carne y Productos Cárnicos (CARPROCAR)
 
Email
jcarballo@ictan.csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros - ResearchGate
 

Refined By:
Autor:  Fernández, P.

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Characteristics of low- and high-fat beef patties: Effect of high hydrostatic pressureCarballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Chopping temperature effects on the characteristics and chilled storage of low-and high-fat pork bologna sausagesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Barreto, G.; Fernández, P. CSIC; Carballo, José CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Frozen storage of Bologna sausages as a function of fat content and of levels of added starch and egg whiteJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Barreto, G.; Fernández, P. CSIC; Carballo, José CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High pressure-cooking of chicken meat batters with starch, egg white, and iota carrageenanFernández, P. CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High-pressure-cooked low-fat pork and chicken batters as affected by salt levels and cooking temperatureJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Fernández, P. CSIC; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSICartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Morphology and texture of bologna sausage as related to content of fat, starch and egg whiteCarballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Retail chilled display storage of high- and reduced-fat sliced bolognaJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Cortés, E.artículo