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openAccessAPindCarni.pdf.jpg2017Aplicación industrial de la alta presión en la industria cárnicaCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessApplicationOf Response.pdf.jpgMar-2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Binding properties and colour of Bologna sausage made with varying fat levels, protein levels and cooking temperaturesCarballo, José CSIC ORCID ; Mota, N; Barreto, G.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Biogenic amine formation and nitrite reactions in meat batter as affected by high-pressure processing and chilled storageRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Aller, Patricio CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Biogenic amines in pressurized vacuum-packaged cooked sliced ham under different chilled storage conditionsRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Characteristics of high- and low-fat bologna sausages as affected by final internal cooking temperature and chilling storageCarballo, José CSIC ORCID ; Fernández, Paloma; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Characteristics of low- and high-fat beef patties: Effect of high hydrostatic pressureCarballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Characteristics of meat batters with added native and preheated defatted walnutCofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of pressurised pork meat batters as affected by addition of plasma proteins, apple fibre and potato starchFernández Martín, Fernando CSIC; Guerra, M. A.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Chopping temperature effects on the characteristics and chilled storage of low-and high-fat pork bologna sausagesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Barreto, G.; Fernández, P. CSIC; Carballo, José CSIC ORCID artículo
openAccess2013Comparación en la formación de nitrosopigmentos en jamones de corta y larga curación elaborados con diferentes niveles de sales nitrificantesCarballo, José CSIC ORCID ; Andrade, Silviacapítulo de libro
openAccessComposition_and_functionality_of_bone_affected_by.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A.; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilarartículo
openAccessES2281282B1.pdf.jpg16-Aug-2008Conformación de miotomos o mioseptos en productos pesqueros reestructuradosBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Consequences of high-pressure processing of vacuum-packaged frankfurters on the formation of polyamines: Effect of chilled storageRuiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccess2013Cuantificación de los nitratos y nitritos en jamones de larga curación elaborados con diferentes niveles de sales nitrificantesCarballo, José CSIC ORCID ; Andrade, S.capítulo de libro
openAccessIF_CarnicosII.pdf.jpgMar-2005Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parteJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Desarrollo de los nitropigmentos en jamón curado con diferentes niveles de sales nitrificantesCarballo, José CSIC ORCID ; Andrade, Soniacapítulo de libro
openAccessdesagras.pdf.jpg2020Desarrollo de productos cárnicos frescos con análogos de grasaCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha; Martínez, José María; Heras, Jorge de las; Mancebo, Javiercomunicación de congreso
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María; Pintado, T. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000DSC study on the influence of meat source, salt and fat levels, and processing parameters on batters pressurisationFernández Martín, Fernando CSIC; Fernández, Paloma; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo