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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 2017 | Aplicación industrial de la alta presión en la industria cárnica | Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | Mar-2011 | Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured products | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1995 | Binding properties and colour of Bologna sausage made with varying fat levels, protein levels and cooking temperatures | Carballo, José CSIC ORCID ; Mota, N; Barreto, G.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2006 | Biogenic amine formation and nitrite reactions in meat batter as affected by high-pressure processing and chilled storage | Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Aller, Patricio CSIC; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2007 | Biogenic amines in pressurized vacuum-packaged cooked sliced ham under different chilled storage conditions | Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1996 | Characteristics of high- and low-fat bologna sausages as affected by final internal cooking temperature and chilling storage | Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, Paloma; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1997 | Characteristics of low- and high-fat beef patties: Effect of high hydrostatic pressure | Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2008 | Characteristics of meat batters with added native and preheated defatted walnut | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 2000 | Characteristics of pressurised pork meat batters as affected by addition of plasma proteins, apple fibre and potato starch | Fernández Martín, Fernando CSIC; Guerra, M. A.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1996 | Chopping temperature effects on the characteristics and chilled storage of low-and high-fat pork bologna sausages | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Barreto, G.; Fernández, P. CSIC; Carballo, José CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Comparación en la formación de nitrosopigmentos en jamones de corta y larga curación elaborados con diferentes niveles de sales nitrificantes | Carballo, José CSIC ORCID ; Andrade, Silvia | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2013 | Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compounds | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
openAccess |  | 16-Aug-2008 | Conformación de miotomos o mioseptos en productos pesqueros reestructurados | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | patente |
closedAccess |  | 2007 | Consequences of high-pressure processing of vacuum-packaged frankfurters on the formation of polyamines: Effect of chilled storage | Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Cuantificación de los nitratos y nitritos en jamones de larga curación elaborados con diferentes niveles de sales nitrificantes | Carballo, José CSIC ORCID ; Andrade, Silvia | capítulo de libro |
openAccess |  | Mar-2005 | Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parte | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J. | artículo |
openAccess |  | 2021 | Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludables | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, T. CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess |  | 2011 | Desarrollo de los nitropigmentos en jamón curado con diferentes niveles de sales nitrificantes | Carballo, José CSIC ORCID ; Andrade, Sonia | capítulo de libro |
openAccess |  | 2020 | Desarrollo de productos cárnicos frescos con análogos de grasa | Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Martínez, José María; Heras, Jorge de las; Mancebo, Javier | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2021 | Desarrollo de productos cárnicos frescos con análogos de grasa | Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Martínez, José María; Heras, Jorge de las; Mancebo, Javier | comunicación de congreso |