Firma en Digital.CSIC (*)
Montero García, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Productos. Grupo: Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca (INNOVAPESCA)
 
Categoría Profesional
Profesora de investigación del CSIC
 
Especialización
Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca
 
Email
mpmontero@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 

Refined By:
Palabras Clave:  Edible film

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessLiposomes-polylysine.pdf.jpg2016A novel functional wrapping design by complexation of ε-polylysine with liposomes entrapping bioactive peptidesAlemán, Ailén CSIC ORCID; Mastrogiacomo, Ireta; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Ferrari, Begoña CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidant film development from unrefined extracts of brown seaweeds Laminaria digitata and Ascophyllum nodosumBlanco Pascual, Nuria CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development of active films of chitosan isolated by mild extraction with added protein concentrate from shrimp wasteArancibia, Mirari CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development, properties, and stability of antioxidant shrimp muscle protein films incorporating carotenoid-containing extracts from food by-productsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Sánchez-Faure, Alicia CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
5openAccessformulatioblen.pdf.jpg2009Formulation and stability of biodegradable films made from cod gelatin and sunflower oil blendsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
6openAccessSalazar et  2021 polymers- films.pdf.jpg2021Green banana (Musa acuminata AAA) wastes to develop an edible film for food applicationsSalazar, Diego; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Casado, Santiago; Viteri, Andrès; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Integral Mastocarpus stellatus use for antioxidant edible film developmentBlanco Pascual, Nuria CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Shrimp (Litopenaeus vannamei) muscle proteins as source to develop edible filmsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Simple and efficient hydrolysis procedure for full utilization of the seaweed Mastocarpus stellatus to produce antioxidant filmsAlemán, Ailén CSIC ORCID; Blanco Pascual, Nuria CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo