Firma en Digital.CSIC (*)
Tena, Noelia
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Trazabilidad y calidad de alimentos (SEXIA)
 
Categoría Profesional
Doctora
 
Especialización
Trazabilidad y calidad de alimentos.
 
Email
noelia.tena@ig.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Autor:  Tena, Noelia
Autor:  García-González, Diego L.
Palabras Clave:  Olive oil

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessGrasasAceites_V63_e210.pdf.jpgjun-2017A study of the differences between trade standards inside and outside EuropeGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Romero, Inmaculada; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
2openAccessfoods_2022-11-01045-v3.pdf.jpg5-abr-2022An International Survey on Olive Oils Quality and Traceability: Opinions from the Involved ActorsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Tena, Noelia CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
3openAccess1-dic-2013Authenticity of olive oil: Mapping and comparing official methods and promising alternativesAparicio López, Ramón CSIC ORCID ; Morales, María T.; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Tena, Noelia CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
4openAccess420.pdf.jpg30-dic-2007Evaluation of the methods based on triglycerides and sterols for the detection of hazelnut oil in olive oilGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Viera-Macías, María CSIC; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
5closedAccess25-nov-2009Evaluation of virgin olive oil thermal deterioration by fluorescence spectroscopyTena, Noelia CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
6closedAccess28-jul-2010Quality Characterization of the New Virgin Olive Oil Var. Sikitita by Phenols and Volatile CompoundsGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-oct-2009Thermal Deterioration of Virgin Olive Oil Monitored by ATR-FTIR Analysis of Trans ContentTena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
8openAccessPostP_2007_JAFC_V55_7852.pdf.jpg19-sep-2007Volatile compounds characterizing Tunisian Chemlali and Chétoui virgin olive oilsTena, Noelia CSIC ORCID ; Lazzez, Aida; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo