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Firma en Digital.CSIC (*)
Mateos Álvarez, Iván
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento
Nutrición y producción de herbívoros
 
Especialización
Producción animal
 
Email
imata@unileon.es
 
 
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Refined By:
Autor:  Ranilla, María José
Fecha de Publicación:  [2010 TO 2019]

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessLopez, S._Journal of Rangeland Science_2019.pdf.jpg2019Comparing chemical composition and digestibility of pedicels and palm leaves as a source for livestock feeding by in vitro and in situ techniquesBoufennara, S.; Bouazza, L.; Medjekal, S.; Rahal, K.; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID artículo
2closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2015Comparison of fermentation characteristics and bacterial diversity in the rumen of sheep and in batch cultures of rumen microorganismsMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013In vitro evaluation of commercial fibrolytic enzymes for improving the nutritive value of low-quality foragesDíaz Reyes, Alexey CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Odongo, E. D.; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
4closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgoct-2016Influence of rumen contents’ processing method on microbial populations in the fluid and subsequent in vitro fermentation of substrates of variable compositionMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Ramos, M.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nutritive value for ruminants of winter oats-legume intercrops in organic cultivationDíaz Reyes, Alexey CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Palacios, C.; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
6openAccessanimals-09-00974-v2.pdf.jpg2019Replacing soybean meal with urea in diets for heavy fattening lambs: effects on growth, metabolic profile and meat qualitySaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Martín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Shifts in microbial populations in Rusitec fermenters as affected by the type of diet and impact of the method for estimating microbial growth (15N v. microbial DNA)Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
8closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgene-2013The influence of diet type (dairy versus intensive fattening) on the effectiveness of garlic oil and cinnamaldehyde to manipulate in vitro ruminal fermentation and methane productionMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Kamel, C.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo