English   español  

Navegación por Autor San Román, Ricardo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Consumo de productos ricos en polifenoles como estrategia en la mejora de la función cognitiva y disminución del riesgo cardiovascular asociado al envejecimientoPino, Alicia; Cuevas, Constanza; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
openAccesspolyageposter.pdf.jpg2022Effects of the consumption of anthocyanins and flavanols in adults, POLYAGE studyPuertas-Martín, Veronica; García-Cordero, Joaquín CSIC; Pino, Alicia; Cuevas, Constanza; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
openAccessnutrients-11-01533.pdf.jpg5-jul-2019Lack of a synergistic Effect on cardiometabolic and redox markers in a dietary supplementation with anthocyanins and xanthophylls in postmenopausal womenEstévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Can-Cauich, Cesar Abraham; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; San Román, Ricardo; Cámara, Montaña; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccessneurocogadul.pdf.jpg2022Neurocognitive effects of cocoa and red-berries consumption in healthy adultsGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Pino, Alicia; Cuevas, Constanza; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Polyphenol rich foodsintake as a strategy for an improvement of age-associated cognitive function and cardiovascular riskPino, Alicia; Granda-Pérez, H.; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Polyphenols’ effect on cerebrovascular healthGoya, Luis CSIC ORCID; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccessprotecimpai.pdf.jpg2018Protective effect of red berry and cocoa polyphenols against age-related cognitive impairmentPuertas-Martín, Veronica; Cuevas, Constanza; Pino, Alicia; Sabater, Gloria; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
openAccessRegular_consumption_of_cocoa.pdf.jpg13-may-2023Regular consumption of cocoa and red berries as a strategy to Improve cardiovascular biomarkers via modulation of microbiota metabolism in healthy aging adultsGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Martinez, Alba; Blanco-Valverde, Carlos; Pino, Alicia; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccess2023Supplementary Materials - Regular consumption of cocoa and red berries as a strategy to Improve cardiovascular biomarkers via modulation of microbiota metabolism in healthy aging adultsGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Martinez, Alba; Blanco-Valverde, Carlos; Pino, Alicia; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID dataset
openAccess2022Supplementary Materials: Neurocognitive effects of cocoa and red-berries consumption in healthy adultsGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Pino, Alicia; Cuevas, Constanza; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID dataset