English   español  

Navegación por Autor Redondo-Castillejo, Rocío

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessCofradesS_DESARROLLO DE EMULSIONES DE GRASA ANIMAL CON DIGESTIBILIDAD LIPÍDICA CONTROLADA.pdf.jpg2022Desarrollo de emulsiones de grasa animal con digestibilidad lipídica controladaCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Hernández-Martín, M.; Redondo-Castillejo, Rocío; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdesarrocontro.pdf.jpg2022Desarrollo de emulsiones de grasa animal con digestibilidad lipídica controladaCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Hernández-Martín, M.; Redondo-Castillejo, Rocío; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Influence of methylcellulose and silicon on structure and lipid digestibility of emulsions stabilized soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Saiz, Arancha CSIC; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccessstabilizedigestion.pdf.jpg2023Stabilized soy protein emulsion enriched with silicon and containing or not methylcellulose as novel technological alternatives to reduce animal fat digestionCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccess2022Supplementary Materials for The influence of cellulose ethers on the physico-chemical properties, structure and lipid digestibility of animal fat emulsions stabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID dataset
openAccessinflusoyprote.pdf.jpg2022The influence of cellulose ethers on the physico-chemical properties, structure and lipid digestibility of animal fat emulsions stabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessposterMC2022.pdf.jpg2022The influence of methylcellulose on rheological properties, structure and lipid digestibility of emulsions of pork fat estabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso