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Navegación por Autor Zielinski, Henryk
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|---|---|
closedAccess | 2013 | The assay of thiamine in foods | Zielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID | capítulo de libro | |
openAccess | 2019 | The effect of processing and in vitro digestion on the betalain profile and ACE inhibition activity of red beetroot products | Sawicki, Tomasz; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Wiczkowski, W.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Bączek, Natalia; Zielinski, Henryk | artículo | |
openAccess | 2018 | Vitamin C, phenolic compounds and antioxidant capacity of broccoli florets grown under different nitrogen treatments combined with selenium | Peñas, Elena CSIC ORCID ; Zielinska, Danuta; Gulewicz, Piotr; Zielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID | artículo |