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Navegación por Autor Sidro, Beatriz

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Chemical evaluation and sensory quality of sauerkrauts obtained by natural an induced fermentation at different NaCl levels from Brassica oleracea var. capitata cv. Bronco grown in Eastern Spain. Effect of storagePeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011High hydrostatic pressure affects ascorbigen and vitamin C content of sauerkrauts during refrigerationFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Limón, Rocío CSIC; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2010Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content on sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2013Impact of storage under ambient conditions on the vitamin content of dehydrated vegetablesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Quality assessment of sauerkraut produced with Lactobacillus plantarumFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2012White cabbage fermentation improves ascorbigen content, antioxidant and nitric oxide production inhibitory activity in LPS-induced macrophagesMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo