English   español  

Navegación por Autor Saro Higuera, Cristina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 7 a 26 de 83 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess12-sep-2022Casein micelle size and size distribution in milk from ewes fed a diet including broccoli or cauliflowerMateo, J.; Caro, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
openAccess30-ago-2021Cauliflower as a by-product in dairy sheep feeding: effect on milk production and compositionMateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
openAccessISRP_2019_Saro_et_al.pdf.jpg2019Changes in the ruminal fermentative activity by including urea as a protein replacement in fattening lamb dietsSaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
openAccess8-sep-2014Chemical composition and in vitro rumen fermentation kinetics of selected tropical forages from mauritiusGeerjanand, S.; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Díaz Reyes, Alexey CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Comparison of automated ribosomal intergenic spacer analysis (ARISA) and denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE) techniques for analysing the influence of diet on ruminal bacterial diversitySaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Molina Alcaide, E. CSIC ORCID; Abecia, Leticia CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgjul-2010Comparison of bacterial diversity in the rumen of sheep and in Rusitec fermenters as assessed by ARISA–PCRRanilla, María José CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2015Comparison of fermentation characteristics and bacterial diversity in the rumen of sheep and in batch cultures of rumen microorganismsMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
closedAccess2010Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. II. Protozoa population and diversity of bacterial communitiesMartínez, M. E.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
openAccessTejido, M. L. _ et al. Composición química... 2010 .--35_jornadas_seoc.pdf.jpgsep-2010Composición química y digestibilidad in vitro de trigo y cebada para la alimentación animal cultivados de forma convencional y ecológicaTejido, María L. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Palacios, C.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Díaz Reyes, Alexey CSIC; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2010Diurnal changes in bacterial community composition in sheep fed high-forage dietsSaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-jun-2016Does rumen content's processing affect microbial populations and diversity in the inoculum for in vitro incubations?Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccess2021_Meale_SR_OA.pdf.jpg2021Early life dietary intervention in dairy calves results in a long-term reduction in methane emissionsMeale, S.J.; Popova, M.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Martín, C. CSIC; Bernard, A.; Lagree, M.; Yáñez Ruiz, David R. CSIC ORCIDartículo
openAccessMeale-2021-Early-life-dietary-intervention-in-.pdf.jpg2021Early life dietary intervention in dairy calves results in a long-term reduction in methane emissions.Meale, S.J.; Popova, M.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Martín, C. CSIC; Bernard, A.; Lagree, M.; Yáñez Ruiz, David R. CSIC ORCID; Boudra, H.; Duval, S.; Morgavi, Diego P.artículo
openAccessTejido, M.L. Efecto de la adicion AIDA 2011.pdf.jpg2011Efecto de la adición de un hidrolizado de levadura sobre la fermentación ruminal in vitro de tres forrajes tropicalesDíaz Reyes, Alexey CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-jun-2021Efecto de la inclusión de brócoli en la alimentación de ganado ovino lechero sobre la composición y la producción de lecheMateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess7-may-2019Efecto de la sustitución de maíz por pulpa de cítricos en una dieta para ovino lechero sobre su fermentación en el sistema RusitecMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; García Rodríguez, J.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessGiráldez, F.J. Efecto de la sustitución_AIDA 2019.pdf.jpg2019Efecto de la sustitucion parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza assaf durante el cebo.Martín González, Alba CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess1-jun-2021Efecto del uso de brócoli en la alimentación de ganado ovino lechero sobre el perfil bioquímico sanguíneoMateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessRanilla, M.J. et al AIDA_267-269 (2017).pdf.jpgmay-2017Efectos de un hidrolizado de levaduras sobre la fermentación ruminal y el crecimiento microbiano en fermentadores rusitecDíaz Reyes, Alexey CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; García Rodriíguez, J.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess1-jun-2021Efectos del zinc sobre la fermentación intestinal en condiciones de estrés por calor en cerdo ibéricoPardo, Z.; Mateos, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Campos, Rómulo; Lachica, M. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignaciopóster de congreso