Mostrando resultados 16 a 35 de 64
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2001 | Efecto del enfriamiento de la canal en la calidad de la carne de cerdo | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | may-2007 | Effect of a new emulsifier containing sodium stearoyl-2-lactylate and carrageenan on the functionality of meat emulsion systems | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Giner, E.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores, J. | artículo |
openAccess | | 2014 | Effect of fat and salt reduction on the sensory quality of slow fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeast | Corral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2011 | Effect of fat content on aroma generation during processing of dry fermented sausages | Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 17-jul-2018 | Effect of natural antioxidants from grape seed and chestnut in combination with hydroxytyrosol, as sodium nitrite substitutes in Cinta Senese dry-fermented sausages | Aquilani, Chiara; Sirtori, Francesco; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Bozzi, Ricardo; Lebret, Benedicte; Pugliese, Carolina | artículo |
openAccess | | 2-feb-2016 | Effect of the use of entire male fat in the production of reduced salt fermented sausages | Corral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | dic-2020 | Estrategias biológicas para contrarrestar el efecto de la reducción de nitrificantes en el aroma de embutidos curado-madurados | Perea Sanz, Laura; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2023 | Experimental Data of manuscript Influence of soaking and solvent extraction for deodorization of texturized pea protein isolate on the formulation and properties of hybrid meat patties | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Hernán, Aina; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 23-feb-2024 | Fermentation of Texturized Pea Protein in Combination with Proteases for Aroma Development in Meat Analogues | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Comes, Daniel; Gamero, Amparo CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 21-jul-2021 | Fermented meat sausages and the challenge of their plant-based alternatives: A comparative review on aroma-related aspects | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Piornos, José A. | artículo de revisión |
openAccess | | 2014 | Generation of aroma compounds in a fermented sausage meat model system by Debaryomyces hansenii strains | Cano García, Liliana CSIC; Rivera Jiménez, S.; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Healthy trends affect the quality of traditional meat products in mediterranean area | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Corral, Sara CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Impact of Debaryomyces hansenii strains inoculation on the quality of slow dry-cured fermented sausages | Cano García, Liliana CSIC; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Importancia de la nitrificación con nitratos en los embutidos de larga maduración | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Importancia de la nitrificación en el aroma de los embutidos | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Importancia de la reducción de sal en embutidos crudo curados de larga maduración en la aceptación por consumidores | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Corral, Sara CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Improvement the aroma of reduced fat and salt fermented sausages by Debaromyces hansenii inoculation | Corral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-ene-2023 | Influence of soaking and solvent extraction for deodorization of texturized pea protein isolate on the formulation and properties of hybrid meat patties | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Hernán, Aina; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Influencia de la congelación de la materia prima en la calidad del jamón ibérico | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Barat, J.M.; Grau, R.; Antequera, T.; Ruiz, J. | artículo |
closedAccess | | 2002 | Instrumentos para la medida de la calidad de la carne de cerdo | Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID | artículo |