English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/174070
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Importancia de la nitrificación con nitratos en los embutidos de larga maduración

AuthorsFlores Llovera, Mónica
Issue Date2007
PublisherAsociación de Industrias de la Carne de España
CitationRevista de la Asociación de Industrias de la Carne de España
DescriptionCopia escaneada de fotocopia en papel de la revista
URIhttp://hdl.handle.net/10261/174070
ISSN1696-3814
Appears in Collections:(IATA) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2007 AICE SEP PP38-41b.pdf849,5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.