English   español  

Navegación por Autor Avizcuri, J. M.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 20 a 34 de 34 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesteraseBodelón, Óscar G.; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Dizy, Marta; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine GrapesGonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echávarri-Granado, José Federico; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátilFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Martaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Quality Mapping: An Exploratory Approach for Evaluating the Chemicals Driving In-Mouth Quality in Red WinesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Valentin, Dominiquecapítulo de libro
openAccessred_wines_Avizcuri.pdf.jpgmar-2014Relationship between the non-volatile composition and the in-mouth quality in red winesAvizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumersGonzález Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiquepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2014Sensory changes during bottle storage of Spanish red wines under different initial oxygen dosesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2015Sensory-active compounds influencing wine experts' and consumers' perception of red wine intrinsic qualitySáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ballester, Jordi; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Peyron, Dominique; Valentin, Dominiqueartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Study of anthocyanic profiles of 123 intraspecific grape hybrids derived from Graciano x TempranilloSong, Shiren; Soriano, Gonzalo; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Menéndez, Cristina M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Study of Chardonnay and Sauvignon blanc wines from D.O.Ca Rioja (Spain) aged in different French oak wood barrels: Chemical and aroma quality aspectsHerrero, Paula; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Culleré, Laura; Balda, Pedro CSIC; Antón, Elena C.; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2013The sensory drivers of wine quality and the sensoactive chemical behind it: A sensometabolomic approachSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ballester, Jordi; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Peyron, Dominique; Valentin, Dominiquecomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Ultra Performance Liquid Chromatography Coupled to Ultraviolet-Vis and Mass Spectrometry Detector for Screening of Organic Acids and Polyphenols in Red WineGonzález Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-sep-2014Understanding intrinsic quality assessment of red wines by expertsSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiquepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2016Understanding quality judgements of red wines by experts: Effect of evaluation conditionSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiqueartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Vinos tintos crianza riojanos: una relación entre el análisis sensorial descriptivo, valoración de profesionales y percepción de calidad de consumidores.González Hernández, Marivel CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Busto, Fernando; Garrido, Elena; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso