English   español  

Navegación por Autor Pazos Palmeiro, Manuel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 49 a 68 de 76 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Natural antioxidants for preserving quality of fatty fish productsMedina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; González, M. Jesús CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Natural bioactive antioxidants for the enrichment of seafoodMedina, Isabel CSIC ORCID ; Cascante, Marta CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Novel natural compounds from grape byproducts as inhibitors of rancidity in fish lipids and in frozen fatty fishPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Oxidants occurring in food systemsPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Oxidation and protection of fishMedina, Isabel CSIC ORCID ; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccess25-ene-2006Physicochemical properties of natural phenolics from grapes and olive oil byproducts and their antioxidant activity in frozen horse mackerel fillets.Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Alonso, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
closedAccess25-feb-2005Preservation of the endogenous antioxidant system of fish muscle by grape polyphenols during frozen storagePazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccess1476-511X-12-140.pdf.jpg1-oct-2013Protective effect of the omega-3 polyunsaturated fatty acids: Eicosapentaenoic acid/Docosahexaenoic acid 1:1 ratio on cardiovascular disease risk markers in ratsLluís, Laura; Taltavull, Núria; Muñoz-Cortés, Mònica; Sánchez-Martos, Vanessa; Romeu, Marta; Giralt, Montse; Molinar-Toribio, Eunice; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Nogués, M. R.artículo
openAccessProtein_carbonylation_2014.pdf.jpg2014Protein carbonylation associated to high-fat, high-sucrose diet and its metabolic effectsMéndez, Lucía CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Molinar-Toribio, Eunice; Sánchez-Martos, Vanessa; Gallardo, José Manuel CSIC; Nogués, M. R.; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Proteomic evaluation of myofibrillar carbonylation in chilled fish mince and its inhibition by catechinPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Maestre, Rodrigo CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessProteomics_analysis_frozen_horse.pdf.jpg2015Proteomics analysis in frozen horse mackerel previously high-pressure processedPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Vázquez, Manuel; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccessProteomics_fish_poster_2019.pdf.jpg2019Proteomics and fish allergyCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Mateos, Jesús CSIC ORCID; Barros, Lorena CSIC; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Magadán, Susana; Fernández-González, África; Pedrós, Lelia; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Pascual, Santiago CSIC ORCID; González, Ángel F. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICpóster de congreso
openAccessProteomics_characterization_OA_2022.pdf.jpg20-oct-2022Proteomics Characterization of Food-Derived Bioactive Peptides with Anti-Allergic and Anti-Inflammatory PropertiesAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Villa, Tomás G.; Calo-Mata, Pilar CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Proteomics to Assess Fish Quality and BioactivityMéndez, Lucía CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessProteomics_Based_Carrera_Art2020.pdf.jpg2020Proteomics-Based Methodologies for the Detection and Quantification of Seafood AllergensCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Gasset, M. CSIC ORCIDartículo
closedAccess2013Reduced protein oxidation in Wistar rats supplemented with marine ω3 PUFAsMéndez, Lucía CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Nogués, M. R.; Romeu, Marta; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessRelation_structure_poster_2022.pdf.jpg2002Relation structure-activity of olive-oil phenolics in biological systems containing pufaSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Medina, Isabel CSIC ORCID ; González, M. Jesús CSIC ORCID; Bolaños, J.; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Role of Fish Oils in Nutritional Quality: Study of lipid biactive oxygenated mediatorsDasilva, Gabriel CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Rodríguez, Isaac; Cela, R.; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2011Role of the raw composition of pelagic fish muscle on the development of lipid oxidation and rancidity during storageMaestre, Rodrigo CSIC; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessSeleccion_avaliacion_poster_2023.pdf.jpg2023Selección e avaliación de aptámeros de alta especificidade para a detección de parvalbúmina-betaAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Campos, Rui; Barros, Lorena CSIC; Calo-Mata, Pilar CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Prado, Martapóster de congreso