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1openAccessYeasts_in_olives.pdf.jpgdic-2006Use of molecular methods for the identification of yeast associated with table olivesArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
2openAccessPostP_2018_FoodControl_V86_P35.pdf.jpgabr-2018Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
143openAccessPostP_2021_FoodMicrobiol_V98_103788.pdf.jpgmar-2021Production of volatile compounds by wild-type yeasts in a natural olive-derived culture mediumMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
144openAccessSalmuera.pdf.jpg30-mar-2005Evolución del crecimiento en salmuera, a bajas temperaturas y diferentes acidulantes, de levaduras aisladas de aceitunas de mesaDurán Quintana, M. Carmen CSIC; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
145openAccessfmicb_2019_10-01880.pdf.jpg13-ago-2019Editorial: New Trends in Table Olive FermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bordons, Albert; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo