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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2014
Stability of monosodium glutamate in green table olives and pickled cucumbers as a function of packing conditions and storage time
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Sánchez, Antonio Higinio
;
Beato, Víctor Manuel
CSIC
;
Casado, Francisco Javier
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
ene-2017
Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperature
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
López-López, Antonio
CSIC
ORCID
;
Cortés Delgado, Amparo
CSIC
ORCID
;
Beato, Víctor Manuel
CSIC
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
1-feb-2010
Triterpenic acids in table olives
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Ruiz Méndez, Mª Victoria
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
may-2017
Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olives
Ramírez, Eva
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
jul-2009
Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olives
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
23-mar-2011
Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parameters
Casado, Francisco Javier
;
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Rejano Navarro, Luis
CSIC
;
Beato, Víctor Manuel
CSIC
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
jun-2010
Main variables affecting the lactic acid fermentation of table olives
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Gori, Chiara
;
Servili, Maurizio
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
13-oct-2015
Uses of olive solutions for agricultural purposes: their chemical characteristics
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Ramírez, Eva
CSIC
ORCID
;
Expósito, A.
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
9
openAccess
abr-2018
Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidation
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
15-ene-2019
Effect of Spanish-style processing steps and inoculation with Lactobacillus pentosus starter culture on the volatile composition of cv. Manzanilla green olives
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
Cortés Delgado, Amparo
CSIC
ORCID
;
López-López, Antonio
CSIC
ORCID
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
15-abr-2011
Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungi
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Santos, Berta de los
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero-Muñoz, Fernando
artículo
12
openAccess
15-ene-2018
Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olives
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
López-López, Antonio
CSIC
ORCID
;
Cortés Delgado, Amparo
CSIC
ORCID
;
Beato, Víctor Manuel
CSIC
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
artículo
13
openAccess
may-2016
Volatile profile of Spanish-style green table olives prepared from different cultivars grown at different locations
Cortés Delgado, Amparo
CSIC
ORCID
;
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
López-López, Antonio
CSIC
ORCID
;
Beato, Víctor Manuel
CSIC
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
artículo
14
openAccess
2011
Traditional process of green table olives. Rationalization of alkaline treatment
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Rejano Navarro, Luis
CSIC
;
Jaramillo Carmona, Sara M.
artículo
15
closedAccess
oct-2010
Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parameters
Hidalgo Casado, Francisco
CSIC
;
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
Rejano Zapata, Luis
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
artículo
16
openAccess
sep-2016
Assays to control the development of the green staining alteration in Spanish-style green olives of the Gordal variety
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Rejano Navarro, Luis
CSIC
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
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Autor
8
Brenes Balbuena, Manuel
8
Romero Barranco, Concepción
7
Medina Pradas, Eduardo
7
Montaño, Alfredo
7
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
5
Beato, Víctor Manuel
4
Cortés Delgado, Amparo
4
López-López, Antonio
3
García Borrego, Aránzazu
3
Rejano Navarro, Luis
.
siguiente >
Palabras clave
3
Fermentation
3
SPME
2
Ascorbic acid
2
Color
2
Cucumbers
2
Degradation
2
GC–MS
2
Lactic acid bacteria
2
Lactobacillus pentosus
2
Olive cultivar
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2019
2
2018
2
2017
2
2016
1
2015
1
2014
3
2011
3
2010
1
2009