Firma en Digital.CSIC (*):
García Borrego, Aránzazu
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Fitoquímica de los Alimentos
 
Categoría Profesional:
Científico Titular
 
Especialización:
Food Science amd Technology.
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
aranzazu@ig.csic.es
 

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccess13-Jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
2closedAccessDec-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  artículo
3openAccessPostprint_2017_FoodChem_V219_P339.pdf.jpg2017Influence of pH on the antioxidant phenols solubilised from hydrothermally treated olive oil by-product (alperujo)Rubio Senent, Fátima ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; García Borrego, Aránzazu  ; Lama Muñoz, Antonio ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Isolation and characterization of a secoiridoid derivative from two-phase olive waste (alperujo)Rubio Senent, Fátima ; Martos, Sergio; García Borrego, Aránzazu  ; Fernández-Bolaños Guzmán, José María; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Novel pectin present in new olive mill wastewater with similar emulsifying and better biological properties than citrus pectinRubio-Senent, Fátima; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  ; Lama-Muñoz, Antonio; García Borrego, Aránzazu  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  artículo
6closedAccess15-Apr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero, Fernandoartículo
7openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpgJun-2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu  ; Jiménez Araujo, Ana  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  artículo
8openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpg2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu  ; Jiménez Araujo, Ana  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2009Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
10closedAccess1-Feb-2010Triterpenic acids in table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo