Firma en Digital.CSIC (*):
García Borrego, Aránzazu
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Fitoquímica de los Alimentos
 
Categoría Profesional:
Científico Titular
 
Especialización:
Food Science amd Technology.
 
Email:
aranzazu@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url):
 

Results 1-12 of 12 (Search time: 0.0 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccess13-Jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
2closedAccessDec-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Extraction of phenolic compounds from virgin olive oil by deep eutectic solvents (DESs)García Borrego, Aránzazu  ; Rodríguez-Juan, Elisa; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  ; Ríos, José Julián; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  artículo
4openAccessantioxidants-10-00202-v3.pdf.jpg30-Jan-2021From Green Technology to Functional Olive Oils: Assessing the Best Combination of Olive Tree-Related Extracts with Complementary BioactivitiesHernáez, Álvaro; Jaramillo Carmona, S.  ; García Borrego, Aránzazu  ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Covas, María Isabel; Blanchart, Gemma; Torre, Rafael de la; Carrasco-Pancorbo, Alegría; Mesa, María Dolores; Fernández-Prior, África; Castañer, Olga; Fitó, Montserratartículo
5openAccessPostprint_2017_FoodChem_V219_P339.pdf.jpg2017Influence of pH on the antioxidant phenols solubilised from hydrothermally treated olive oil by-product (alperujo)Rubio Senent, Fátima ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; García Borrego, Aránzazu  ; Lama Muñoz, Antonio ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Isolation and characterization of a secoiridoid derivative from two-phase olive waste (alperujo)Rubio Senent, Fátima ; Martos, Sergio; García Borrego, Aránzazu  ; Fernández-Bolaños Guzmán, José María; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Novel pectin present in new olive mill wastewater with similar emulsifying and better biological properties than citrus pectinRubio-Senent, Fátima; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  ; Lama-Muñoz, Antonio; García Borrego, Aránzazu  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  artículo
8closedAccess15-Apr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero, Fernandoartículo
9embargoedAccessPostP_2021_JFST_V58_P552.pdf.jpg23-Jun-2020Phenolic compounds from virgin olive oil obtained by natural deep eutectic solvent (NADES): effect of the extraction and recovery conditionsRodríguez-Juan, Elisa; Rodríguez-Romero, Cristina; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; Florido, María C.; García Borrego, Aránzazu  artículo
10openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpgJun-2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu  ; Jiménez Araujo, Ana  ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan  ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo  artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2009Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
12closedAccess1-Feb-2010Triterpenic acids in table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo