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1openAccessPostPr_2019_FoodControl_Metataxonomic.pdf.jpg31-may-2019Metataxonomic analysis of the bacterial diversity in table olive dressing componentsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
2openAccessLWT_2022_V166_113787.pdf.jpg15-ago-2022Optimisation of working parameters for lactic acid bacteria and yeast recovery from table olive biofilms, preserving fruit integrity and reducing chloroplast recoveryLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
3openAccessfmicb_2019_10-01880.pdf.jpg13-ago-2019Editorial: New Trends in Table Olive FermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bordons, Albert; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biofilm formation on abiotic and biotic surfaces during Spanish style green table olive fermentationDomínguez Manzano, Jesús CSIC; Olmo-Ruiz, Carmen CSIC ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
5openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2020The use of multifunctional yeast-lactobacilli starter cultures improves fermentation performance of Spanish-style green table olivesBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
6openAccessfmicb_2016_V7_01291.pdf.jpg2016RT-PCR-DGGE analysis to elucidate the dominant bacterial species of industrial Spanish-style green table olive fermentationsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Rantsiou, Kalliopi; Cocolin, Luca; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
7openAccessFrontiers_Microbiol_2012_V3_Art161.pdf.jpg27-abr-2012Potential benefits of the application of yeast starters in table olive processingArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
8openAccessStandardsGenSci_2017_12_70_Genome.pdf.jpg2-dic-2017Genome overview of eight Candida boidinii strains isolated from human activities and wild environmentsCamiolo, Salvatore; Porru, Cinzia; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Porceddu, Andrea; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
9foods-08-00280.pdf.jpg24-jul-2019Lactic acid bacteria and yeast inocula modulate the volatile profile of spanish-style green table olive fermentationsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdes; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID 
10openAccessPostprint_2015_AntonieVan_Leeuwenhoek_V108_P597.pdf.jpg2015Evaluation and identification of poly-microbial biofilms on natural green Gordal table olivesBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo