Buscar en: Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 34.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-feb-2016High-Pressure-Assisted Enzymatic Release of Peptides and Phenolics Increases Angiotensin Converting Enzyme I Inhibitory and Antioxidant Activities of Pinto Bean HydrolysatesGarcía Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Wiczkowski, W.; Zielinska, Danuta; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
2openAccessCongresoQuinua3.pdf.jpg2017Nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of popped pseudocereal grainsPaucar-Menacho, Luz María; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of toasting Intensity at cooperage on phenolic compounds in Acacia (Robinia pseudoacacia) heartwoodSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
4openAccessEuroFoodChemOptimi17.pdf.jpg2017Optimization of germination conditions by response surface methodology to obtain oat healthy productsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCIDpóster de congreso
5openAccessoptimizing_germination_Paucar.pdf.jpgmar-2017Optimizing germination conditions to enhance the accumulation of bioactive compounds and the antioxidant activity of kiwicha (Amaranthus caudatus) using response surface methodologyPaucar-Menacho, Luz María; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
6openAccessEffect of germination and elicitation.pdf.jpgabr-2015Effect of germination and elicitation on phenolic composition and bioactivity of kidney beansDueñas, Montserrat CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Limón, Rocío CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Bioactive compounds from vegetable and fruit by-productsAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
8openAccessphdistur.pdf.jpg2018pH-controlled fermentation in mild alkaline conditions enhances bioactive compounds and functional features of lentil to ameliorate metabolic disturbancesBautista-Expósito, Sara CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-may-2012LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperageSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
10openAccessGuava Bioaccesibility_FINAL_tracked changes.pdf.jpg2018In vitro evaluation of the kinetics of the release of phenolic compounds from guava (Psidium guajava L.) fruitBlancas-Benitez, Francisco J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Montalvo-González, Efigenia; González-Aguilar, Gustavo A.; Sáyago-Ayerdi, Sonia G.artículo