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Título
Autor(es)
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1
openAccess
9-feb-2016
High-Pressure-Assisted Enzymatic Release of Peptides and Phenolics Increases Angiotensin Converting Enzyme I Inhibitory and Antioxidant Activities of Pinto Bean Hydrolysates
García Mora, Patricia
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Zielinski, Henryk
;
Wiczkowski, W.
;
Zielinska, Danuta
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2017
Nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of popped pseudocereal grains
Paucar-Menacho, Luz María
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
póster de congreso
3
closedAccess
2011
Effect of toasting Intensity at cooperage on phenolic compounds in Acacia (Robinia pseudoacacia) heartwood
Sanz, Miriam
;
Fernández de Simón, Brígida
;
Esteruelas, Enrique
;
Muñoz, Angel Mª.
;
Cadahía, Estrella
;
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Pinto, Ernani
artículo
4
openAccess
2017
Optimization of germination conditions by response surface methodology to obtain oat healthy products
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Martín Diana, Ana Belén
CSIC
;
Rico, Daniel
CSIC
ORCID
póster de congreso
5
openAccess
mar-2017
Optimizing germination conditions to enhance the accumulation of bioactive compounds and the antioxidant activity of kiwicha (Amaranthus caudatus) using response surface methodology
Paucar-Menacho, Luz María
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
abr-2015
Effect of germination and elicitation on phenolic composition and bioactivity of kidney beans
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Limón, Rocío
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2015
Bioactive compounds from vegetable and fruit by-products
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Colina Coca, Clara
CSIC
;
González Peña, Diana
CSIC
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
capítulo de libro
8
openAccess
2018
pH-controlled fermentation in mild alkaline conditions enhances bioactive compounds and functional features of lentil to ameliorate metabolic disturbances
Bautista-Expósito, Sara
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Silván, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
21-may-2012
LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperage
Sanz, Miriam
;
Fernández de Simón, Brígida
;
Cadahía, Estrella
;
Esteruelas, Enrique
;
Muñoz, Angel Mª.
;
Hernández, M. Teresa
CSIC
;
Estrella, Isabel
CSIC
;
Pinto, Ernani
artículo
10
openAccess
2018
In vitro evaluation of the kinetics of the release of phenolic compounds from guava (Psidium guajava L.) fruit
Blancas-Benitez, Francisco J.
;
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
;
Montalvo-González, Efigenia
;
González-Aguilar, Gustavo A.
;
Sáyago-Ayerdi, Sonia G.
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
3159
Publications
9
Collections
Autor
16
Frías, Juana
16
Martínez-Villaluenga, Cristina
15
Peñas, Elena
8
Dueñas, Montserrat
6
Paucar-Menacho, Luz María
5
Ancos, Begoña de
5
Sánchez-Moreno, Concepción
4
Bautista-Expósito, Sara
4
Pérez-Jiménez, Jara
4
Silván, José Manuel
.
siguiente >
Palabras clave
2
Heartwood
2
In vitro digestion
2
Metabolic syndrome
2
pH-controlled fermentation
2
Psidium guajava L.
2
Response surface methodology
2
RSM
1
ACE inhibition activity
1
Agente antibacteriano
1
Amaranthus caudatus
.
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Fecha de Publicación
4
2020 - 2023
30
2011 - 2019