Buscar en: Instituto de Fermentaciones Industriales (IFI)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 10.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessScienceDaily.pdf.jpg2008Can allergic reactions to soy be overcome through fermentation?Song, Young Soo; Mejia, E. de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC sitio web
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Immunoreactivity and amino acid content of fermented soybean productsFrías, Juana CSIC ORCID ; Song, Young Soo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; González de Mejía, Elvira; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2008Food safety evaluation of broccoli and radish sproutsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Alpha-Galactosides: Antinutritional Factors or Functional Ingredients?Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2008Effect of germination on the protein fractional composition of different lupin speciesGulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciesiołka, Danuta; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of flour extraction and baking process on vitamins B1 and B2 content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Piskula, Mariusz K.; Zieliński, Halinapóster de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Influence of season and fermentation conditions on glucosinolates, vitamin C and ascorbigen content in Brassica oleracea var. capitata cv. Taler.Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Ciska, Ewa; Kozlowska, Halina; Olsztyn, Poland; Piskula, Mariusz K.póster de congreso
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-may-2008Immunoreactivity reduction of soybean meal by fermentation, effect on amino acid composition and antigenicity of commercial soy productsSong, Young Soo; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; González de Mejía, Elviraartículo
9openAccessUofI.pdf.jpg2008U of I scientists aim to overcome allergic reactions to soyFrías, Juana CSIC ORCID ; Song, Young Soo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC sitio web
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2008Assessment of protein fraction of three varieties of Pisum sativum L. Effect of germinationMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo