Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto de Fermentaciones Industriales (IFI)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 10.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2008
Can allergic reactions to soy be overcome through fermentation?
Song, Young Soo
;
Mejia, E. de
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
sitio web
2
closedAccess
2008
Immunoreactivity and amino acid content of fermented soybean products
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Song, Young Soo
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
González de Mejía, Elvira
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
3
closedAccess
may-2008
Food safety evaluation of broccoli and radish sprouts
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Gulewicz, Piotr
;
Gulewicz, Krzysztof
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
4
closedAccess
2008
Alpha-Galactosides: Antinutritional Factors or Functional Ingredients?
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
5
closedAccess
15-mar-2008
Effect of germination on the protein fractional composition of different lupin species
Gulewicz, Piotr
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Ciesiołka, Danuta
;
Gulewicz, Krzysztof
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
6
closedAccess
2008
Effect of flour extraction and baking process on vitamins B1 and B2 content and antioxidant capacity of traditional rye bread
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Michalska-Ciechanowska, Anna
;
Piskula, Mariusz K.
;
Zieliński, Halina
póster de congreso
7
closedAccess
2008
Influence of season and fermentation conditions on glucosinolates, vitamin C and ascorbigen content in Brassica oleracea var. capitata cv. Taler.
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Ciska, Ewa
;
Kozlowska, Halina
;
Olsztyn, Poland
;
Piskula, Mariusz K.
póster de congreso
8
closedAccess
15-may-2008
Immunoreactivity reduction of soybean meal by fermentation, effect on amino acid composition and antigenicity of commercial soy products
Song, Young Soo
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
González de Mejía, Elvira
artículo
9
openAccess
2008
U of I scientists aim to overcome allergic reactions to soy
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Song, Young Soo
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
sitio web
10
closedAccess
abr-2008
Assessment of protein fraction of three varieties of Pisum sativum L. Effect of germination
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Gulewicz, Piotr
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Gulewicz, Krzysztof
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
922
Publications
7
Collections
Autor
10
Frías, Juana
4
Song, Young Soo
3
Gulewicz, Krzysztof
3
Gulewicz, Piotr
2
González de Mejía, Elvira
2
Piskula, Mariusz K.
1
Ciesiołka, Danuta
1
Ciska, Ewa
1
Kozlowska, Halina
1
Mejia, E. de
.
siguiente >
Palabras clave
3
Amino acids
2
Antigenicity
2
Fermentation
2
Germination
2
Hypoallergenic foods
2
IgE immunoreactivity
2
Soybean
1
Albumins
1
Biogenic amines
1
Broccoli
.
siguiente >