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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2002
Modifications in milk proteins induced by heat treatment and homogenization and their influence on susceptibility to proteolysis
García-Risco, Mónica R.
CSIC
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
López-Fandiño, Rosina
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
may-1995
Study of Proteolysis in Artisanal Cheeses: High Performance Liquid Chromatography of Peptides
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Polo Sánchez, Carmen
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
artículo
3
closedAccess
26-may-2006
Effect of β-lactoglobulin hydrolysis with thermolysin under denaturing temperatures on the release of bioactive peptides
Hernández-Ledesma, Blanca
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
sep-2003
Influence of proteolysis of milk on the whey protein to total protein ratio as determined by capillary electrophoresis
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
1-jul-1999
Proteolysis, protein distribution and stability of UHT milk during storage at room temperature
García-Risco, Mónica R.
CSIC
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
López-Fandiño, Rosina
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
18-dic-1996
Study of the formation of caseinomacropeptides in stored ultra-high-temperature-treated milk by capillary electrophoresis
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
;
López-Fandiño, Rosina
CSIC
ORCID
;
Olano, Agustín
CSIC
;
Olieman, C.
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
artículo
7
closedAccess
oct-2000
Micellar changes induced by high pressure. Influence in the proteolytic activity and organoleptic properties of milk
García-Risco, Mónica R.
CSIC
;
Olano, Agustín
CSIC
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
López-Fandiño, Rosina
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
746
Publications
Autor
4
López-Fandiño, Rosina
3
García-Risco, Mónica R.
2
Amigo, Lourdes
2
Olano, Agustín
2
Recio, Isidra
1
González de Llano, Dolores
1
Hernández-Ledesma, Blanca
1
Miralles, Beatriz
1
Olieman, C.
1
Polo Sánchez, Carmen
.
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Palabras clave
2
Capillary electrophoresis
2
Heat treatment
2
UHT milk
1
ACE-inhibitory peptides
1
b-lactoglobulin
1
Bacillus stearothermophilus
1
Caseinomacropeptide
1
Cheeses
1
Gelation
1
High performance liquid chromatog...
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2000 - 2006
3
1995 - 1999