Buscar en: (IFI) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-7 de 7.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Modifications in milk proteins induced by heat treatment and homogenization and their influence on susceptibility to proteolysisGarcía-Risco, Mónica R. CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1995Study of Proteolysis in Artisanal Cheeses: High Performance Liquid Chromatography of PeptidesGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Polo Sánchez, Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-may-2006Effect of β-lactoglobulin hydrolysis with thermolysin under denaturing temperatures on the release of bioactive peptidesHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2003Influence of proteolysis of milk on the whey protein to total protein ratio as determined by capillary electrophoresisMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-1999Proteolysis, protein distribution and stability of UHT milk during storage at room temperatureGarcía-Risco, Mónica R. CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-dic-1996Study of the formation of caseinomacropeptides in stored ultra-high-temperature-treated milk by capillary electrophoresisRecio, Isidra CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Olieman, C.; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2000Micellar changes induced by high pressure. Influence in the proteolytic activity and organoleptic properties of milkGarcía-Risco, Mónica R. CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo