Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IFI) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 10.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2005
Characterization of fresh cheeses by capillary electrophoresis
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2003
Analysing para-κ-casein and related peptides as indicators of milk proteolysis
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
feb-2000
Application of capillary electrophoresis to the characterization of processed cheeses
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
dic-2000
Comparison of three methods to determine the whey protein to total protein ratio in milk
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
artículo
5
closedAccess
25-jul-2003
Mass mapping analysis as a tool for the identification of genetic variants of bovine β-casein
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Leaver, J.
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
30-abr-2005
Identification of antioxidant and ACE-inhibitory peptides in fermented milk
Hernández-Ledesma, Blanca
CSIC
ORCID
;
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Recio, Isidra
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
mar-2000
Determination of whey protein to total protein ratio in UHT milk using fourth derivative spectroscopy
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
sep-2003
Influence of proteolysis of milk on the whey protein to total protein ratio as determined by capillary electrophoresis
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
dic-2006
Comparison of capillary electrophoresis and isoelectric focusing for analysis of casein/caseinate addition in processed cheeses
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Krause, Ingolf
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
27-abr-2001
Improved method for the simultaneous determination of whey proteins, caseins and para-κ-casein in milk and dairy products by capillary electrophoresis
Miralles, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Rothbauerb, Volker
;
Manso, María A.
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Krause, Ingolf
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
746
Publications
Autor
10
Amigo, Lourdes
2
Bartolomé, Begoña
2
Krause, Ingolf
2
Recio, Isidra
1
Hernández-Ledesma, Blanca
1
Leaver, J.
1
Manso, María A.
1
Rothbauerb, Volker
Palabras clave
2
Caseins
2
Proteins
2
Whey protein to total protein ratio
1
ACE-inhibitory peptides
1
Adulterations
1
Antioxidant peptides
1
Capillary electrophoresis
1
Capillary electrophoresis, sodium...
1
Capillary zone electrophoresis
1
Casein
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2006
2
2005
3
2003
1
2001
3
2000