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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Characterization of fresh cheeses by capillary electrophoresisMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Analysing para-κ-casein and related peptides as indicators of milk proteolysisMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2000Application of capillary electrophoresis to the characterization of processed cheesesMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2000Comparison of three methods to determine the whey protein to total protein ratio in milkMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-jul-2003Mass mapping analysis as a tool for the identification of genetic variants of bovine β-caseinMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Leaver, J.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-abr-2005Identification of antioxidant and ACE-inhibitory peptides in fermented milkHernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2000Determination of whey protein to total protein ratio in UHT milk using fourth derivative spectroscopyMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2003Influence of proteolysis of milk on the whey protein to total protein ratio as determined by capillary electrophoresisMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2006Comparison of capillary electrophoresis and isoelectric focusing for analysis of casein/caseinate addition in processed cheesesMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Krause, Ingolf; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-abr-2001Improved method for the simultaneous determination of whey proteins, caseins and para-κ-casein in milk and dairy products by capillary electrophoresisMiralles, Beatriz CSIC ORCID ; Rothbauerb, Volker; Manso, María A.; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Krause, Ingolf; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo