Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 10.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
23-oct-2023
LP309 a new strain of Lactiplantibacillus pentosus that improves the lactic fermentation of Spanish-style table olives
Rodríguez-Gómez, Francisco J.
CSIC
ORCID
;
Valero Díaz, Antonio
;
Vives-Lara, E.
;
Marín, Ana
;
Ramírez, Eva
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
1-ago-2023
Delving into the study of lactic acid bacteria and yeasts distribution in table olive biofilms using a non-destructive procedure
López-García, Elio
CSIC
ORCID
;
Benítez-Cabello, Antonio
CSIC
ORCID
;
Vilches, Noelia
;
Garrido Fernández, A.
CSIC
ORCID
;
Martín-Arranz, Virginia
CSIC
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
abr-2018
Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidation
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
17-abr-2023
Oral intake of Lactiplantibacillus pentosus LPG1 Produces a Beneficial Regulation of Gut Microbiota in Healthy Persons: A Randomised, Placebo-Controlled, Single-Blind Trial
López-García, Elio
CSIC
ORCID
;
Benítez-Cabello, Antonio
CSIC
ORCID
;
Arenas de Larriva, Antonio Pablo
;
Gutiérrez-Mariscal, Francisco Miguel
;
Pérez-Martínez, Pablo
;
Yubero-Serrano, Elena María
;
Garrido Fernández, A.
CSIC
ORCID
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
13-ago-2019
Editorial: New Trends in Table Olive Fermentation
Bautista-Gallego, J.
CSIC
ORCID
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
;
Bordons, Albert
;
Jiménez Díaz, Rufino
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
15-ago-2022
Optimisation of working parameters for lactic acid bacteria and yeast recovery from table olive biofilms, preserving fruit integrity and reducing chloroplast recovery
López-García, Elio
CSIC
ORCID
;
Benítez-Cabello, Antonio
CSIC
ORCID
;
Martín-Arranz, Virginia
CSIC
;
Garrido Fernández, A.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Díaz, Rufino
CSIC
ORCID
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2015
Evaluation and identification of poly-microbial biofilms on natural green Gordal table olives
Benítez-Cabello, Antonio
CSIC
ORCID
;
Romero-Gil, Verónica
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Gómez, Francisco J.
CSIC
ORCID
;
Garrido Fernández, A.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Díaz, Rufino
CSIC
ORCID
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
may-2017
Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olives
Ramírez, Eva
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
mar-2016
Effect of green Spanish-style Manzanilla packaging conditions on the prevalence of the putative probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2
Rodríguez-Gómez, Francisco J.
CSIC
ORCID
;
Romero-Gil, Verónica
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
;
Garrido Fernández, A.
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2016
Susceptibility and resistance of lactic acid bacteria and yeasts against preservatives with potential application in table olives
Romero-Gil, Verónica
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Garrido Fernández, A.
CSIC
ORCID
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
330704
Publications
3649
Researcher profiles
1626
Collections
191
Communities
178
Groups
108
Projects
Autor
7
Arroyo López, Francisco Noé
6
Garrido Fernández, A.
4
Benítez-Cabello, Antonio
3
García García, Pedro
3
Jiménez Díaz, Rufino
3
López-García, Elio
3
Rodríguez-Gómez, Francisco J.
3
Romero-Gil, Verónica
2
Brenes Balbuena, Manuel
2
Castro Gómez-Millán, Antonio de
.
siguiente >
Palabras clave
4
Yeasts
3
Biofilms
2
Metataxonomic analysis
2
Probiotic
2
Yeast
1
Biofilm analysis
1
Biotechnological applications
1
Compositional data analysis (CoDA)
1
DNA-sequencing
1
Dose-response model
.
siguiente >
Fecha de Publicación
3
2023
1
2022
1
2019
1
2018
1
2017
2
2016
1
2015