Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 34.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
1-jun-2014
Maximising the phytochemical content and antioxidant activity of Ecuadorian brown rice sprouts through optimal germination conditions
Cáceres, Patricio J.
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Amigo, Lourdes
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2019
Effect of high-pressure processing on flavonoids, hydroxycinnamic acids, dihydrochalcones and antioxidant activity of apple ‘Golden Delicious’ from different geographical origin
Fernández-Jalao, Irene
CSIC
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2014
Screening of phenolic compounds in by-product extracts from mangoes (Mangifera indica L.) by HPLC-ESI-QTOF-MS and multivariate analysis for use as a food ingredient
Dorta, Enrique
CSIC
;
González, Mónica
CSIC
;
Lobo, M. G.
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2018
Individual contributions of Savinase and Lactobacillus plantarum to lentil functionalization during alkaline pH-controlled fermentation
Bautista-Expósito, Sara
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Silván, José Manuel
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
mar-2017
Optimization of germination time and temperature to maximize the content of bioactive compounds and the antioxidant activity of purple corn (Zea mays L.) by response surface methodology
Paucar-Menacho, Luz María
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2017
Identification of the enzyme involved in the reduction of hydrpxycinnamic acids as an alternative metabolism to decarboxylation in Lactobacillus plantarum
Santamaría, Laura
CSIC
;
Reverón, Inés
CSIC
;
Mancheño, Jose M.
CSIC
ORCID
;
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
póster de congreso
7
closedAccess
2014
Identification and quantification of flavonoid glycosides from fenugreek (Trigonella foenum-graecum) germinated seeds by LC-DAD-ESI/MS analysis
Benayad, Z.
;
Gómez-Cordovés, Carmen
CSIC
;
Es-Safi, N. E
artículo
8
openAccess
2017
Optimization of germination conditions by response surface methodology to obtain oat healthy products
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Martín Diana, Ana Belén
CSIC
;
Rico, Daniel
CSIC
ORCID
póster de congreso
9
openAccess
abr-2015
Effect of germination and elicitation on phenolic composition and bioactivity of kidney beans
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Limón, Rocío
CSIC
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
mar-2017
Optimizing germination conditions to enhance the accumulation of bioactive compounds and the antioxidant activity of kiwicha (Amaranthus caudatus) using response surface methodology
Paucar-Menacho, Luz María
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Dueñas, Montserrat
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
3148
Publications
9
Collections
Autor
16
Frías, Juana
16
Martínez-Villaluenga, Cristina
15
Peñas, Elena
8
Dueñas, Montserrat
6
Paucar-Menacho, Luz María
5
Ancos, Begoña de
5
Sánchez-Moreno, Concepción
4
Bautista-Expósito, Sara
4
Pérez-Jiménez, Jara
4
Silván, José Manuel
.
siguiente >
Palabras clave
11
Antioxidant activity
8
Germination
5
Bioaccessibility
3
Flavonoids
3
Lentil
3
Peptides
3
Quinoa
2
Antioxidants
2
Bioactivity
2
Heartwood
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2020 - 2023
30
2011 - 2019