Firma en Digital.CSIC (*)
Gutiérrez-Rosales, Francisca
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterizacion y Calidad de Lipidos
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Tecnología pre y poscosecha de productos vegetales
 
Email
N/A
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2025]

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Changes in the main components and quality indices of virgin olive oil during oxidationGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Villafranca, M. J.; Castellano, José María CSIC ORCID artículo
2closedAccess17-mar-2010Combination of an e-nose, an e-tongue and an e-eye for the characterisation of olive oils with different degree of bitternessApetrei, C.; Apetrei, I. M.; Villanueva, Sonia; Saja, José Antonio de CSIC ORCID; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Rodríguez-Méndez, María Luzartículo
3closedAccessoct-2010Comparison of methods extracting phenolic compounds from lyophilised and fresh olive pulpRíos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
4openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgdic-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Main polyphenols in the bitter taste of virgin olive oil. Structural confirmation by on-line high-performance liquid chromatography electrospray ionization mass spectrometryGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gómez-Rey, M. L.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2010Metabolites involved in oleuropein accumulation and degradation in fruits of Olea europaea L.: Hojiblanca and Arbequina varietiesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-nov-2005Solid-phase extraction gas chromatography-ion trap-mass spectrometry qualitative method for evaluation of phenolic compounds in virgin olive oil and structural confirmation of oleuropein and ligstroside aglycons and their oxidation productsRíos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gil García, María Jesús CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012β-Glucosidase involvement in the formation and transformation of oleuropein during the growth and development of olive fruits (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under different farming practicesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo