Firma en Digital.CSIC (*)
Escribano, M. Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Biotecnología y Calidad Posrecolección (POSTBIOTEC)
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Caracterización fisiológica y molecular de productos vegetales
 
Email
escribano@ictan.csic.es
 
 
 
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Resultados 41-49 de 49.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994The effect of spermidine, spermine and putrescine analogues on the uptake and adsorption of putrescine by the lichen Evernia prunastriEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Balaña-Fouce, Rafael; Legaz, María Estrellaartículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010The effects of high CO2 levels on anthocyanin composition, antioxidant activity and soluble sugar content of strawberries stored at low non-freezing temperatureGarcía Bodelón, Óscar CSIC ORCID; Blanch Rojo, María CSIC ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994The relevance of polyamine levels in cherimoya (Annona cherimola Mill.) fruit ripeningEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Transcriptomic analysis of the response of Cardinal table grapes to low temperature and high CO2 levels.Fernández-Caballero, Carlos CSIC; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Trisaccharides isomers, galactinol and osmotic imbalance associated with CO2 stress in strawberriesBlanch Rojo, María CSIC ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Two cold-induced family 19 glycosyl hydrolases from cherimoya (Annona cherimola) fruit: An antifungal chitinase and a cold-adapted chitinaseGoñi Ramos, Óscar CSIC ORCID; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Water distribution and ionic balance in response to high CO 2 treatments in strawberries (Fragaria vesca L. cv. Mara de Bois)Blanch Rojo, María CSIC ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Water relations, short-chain oligosaccharides and rheological properties in lettuces subjected to limited water supply and low temperature stressBlanch Rojo, María CSIC ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Water status and quality improvement in high-CO2 treated table grapesGoñi Ramos, Óscar CSIC ORCID; Fernández-Caballero, Carlos CSIC; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo