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Firma en Digital.CSIC (*)
Morales, F. J.
 
Centro o Instituto
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Química de Alimentos - Seguridad Alimentaria
 
Email
fjmorales@ictan.csic.es
 
ORCID
 
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Resultados 41-60 de 177.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41openAccessapplicalmond.pdf.jpg2023Application of an electronic nose technology for the prediction of chemical process contaminants in roasted almondsMesías, Marta CSIC ORCID ; Barea-Ramos, Juan Diego; Lozano, Jesús; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Martín-Vertedor, Danielartículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Application of capillary zone electrophoresis to the study of food and food-model melanoidinsMorales, F. J. CSIC ORCID artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Application of the clarifying reagent index as a heat-induced parameter in commercial milkMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
44openAccesshouseholdexposu.pdf.jpg2020Are household potato frying habits suitable for preventing acrylamide exposure?Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Assessing nutritional quality of milk-based sport supplements as determined by furosineRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessing the antioxidant activity of melanoidins from coffee brews by different antioxidant methodsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessing the antioxidant and pro-oxidant activity of phenolic compounds by means of their copper reducing activity CRAI methodRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009>Assessing the Maillard reaction development during the toasting process of common flours employed by the cereal products industry>Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessing the non-specific hydroxyl radical scavenging properties of melanoidins in a Fenton type reaction systemMorales, F. J. CSIC ORCID artículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessing the non-specific hydroxyl radical scavenging properties of melanoidins in a Fenton-type reaction systemMorales, F. J. CSIC ORCID artículo
51openAccessassesdiet.pdf.jpg2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
52openAccessassessmethod.pdf.jpg2023Assessment of dietary acrylamide exposure in children attending Spanish school canteens using the duplicate diet methodGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID artículo
53openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Assessment of protein glycation markers in infant formulasBirlouez-Aragon, I.; Pischetsrieder, M.; Leclère, J.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Hasenkopf, K.; Kientsch-Engel, R.; Ducauze, C.J.; Rutledge, D.artículo
54openAccessassesdiges.pdf.jpg2022Assessment of the acrylamide bioaccessibility in cereal and potato-based foods after in vitro digestionGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
55openAccessUltraprocesados.pdf.jpg2020Association between heat-induced chemical markers and ultra-processed foods: A case study on breakfast cerealsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
56closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Availability of isoflavones (genistin, genistein and daidzein) in soybean (Glycine max) curd treated under high pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
57closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Biscuit melanoidins of different molecular masses protect human HepG2 cells against oxidative stressMartín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
58openAccesscaffeasses.pdf.jpg2022Caffeine, D-glucuronolactone and taurine content in energy drinks: Exposure and risk assessmentRubio, Carmen CSIC ORCID; Cámara, Montaña; Giner, Rosa María; González-Muñoz, María José; López-García, Esther; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Bethencourt, Elenaartículo
59openAccessOPEN_SCI_106_oliveoilmillwastewater_carbonyltrapping.pdf.jpg1-dic-2014Carbonyl trapping and antiglycative activities of olive oil mill wastewaterNavarro, Marta CSIC; Fiore, Alberto; Fogliano, Vincenzo; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
60openAccesscharacterfrie.pdf.jpg2022Characterization and application of a coating of starch extracted from avocado (Persea americana L. cv. Hass) seeds as an alternative to reduce acrylamide content in French friesVega-Castro, Oscar; Ramírez, R.; Blandón-Mena, L.; Contreras-Calderón, José; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Granda-Restrepo, D.artículo