Mostrando resultados 1 a 20 de 28
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2020 | Acrilamida en galletas comercializadas en España. Evolución del mercado desde 2007‐2019 | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2023 | Acrylamide bioaccessibility in cereals, potatoes and chips. Effect of the food matrix and colonic fermentation | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2023 | Acrylamide bioaccessibility in potato and veggie chips. Impact of in vitro colonic fermentation on the non-bioaccessible fraction | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navajas-Porras, B.; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Acrylamide content in common Spanish culinary preparations and exposure from household, catering and industrial settings | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settings | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2020 | La aplicación para dispositivos móviles 'Safefrying, el color de tus patatas' promueve hábitos saludables durante la fritura de patatas | Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2023 | Assessment of dietary acrylamide exposure in children attending Spanish school canteens using the duplicate diet method | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Assessment of the acrylamide bioaccessibility in cereal and potato-based foods after in vitro digestion | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Bioaccesibilidad de la acrilamida en galletas y cereales de desayuno | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2023 | Bioaccesibilidad de la acrilamida en snacks fritos de patata y de otros vegetales | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2022 | Bioaccesibility of acrylamide in cereal and potato-based products. Study on isolated foods and combined meals | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2021 | Consumers' decisions on the selection of the end-point in a controlled potato frying process influence the exposure to acrylamide | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Contenido de acrilamida en alimentos procesados comunmente consumidos por la población española. Influencia del ámbito de su preparación | González-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2020 | Contenido de acrilamida en patatas fritas elaboradas en servicios de restauración | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Contenido de furosina e hidroximetilfurfural en cereales de desayuno. Evolución en productos comercializados en España entre 2006-2018 | Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 1-dic-2023 | Dietary exposure to acrylamide in Spanish university canteens by the duplicate diet method | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. part 1: Frying conditions | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. Part 2: Color analysis | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Estimación de la exposición diaria a acrilamida en residencias de mayores mediante un estudio de dieta total | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Exposición a acrilamida en la dieta de comedores de centros escolares | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |