Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2021 | Applicability of High Hydrostatic Pressure (HHP) to develop a ready-to-eat chickpea flour purée or cream with high protein content | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Campos, Gema CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2015 | Aprovechamiento de subproductos de la industria láctea y de soja para la obtención de oligosacáridos prebióticos | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Campos, Gema CSIC; Luscher, Alice; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Assessment of the prebiotic potential of globe artichoke by-product through in vitro fermentation by human faecal microbiota | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | may-2010 | Effect of growth phase on the adherence to and invasion of Caco-2 epithelial cells by Campylobacter | Gañan, M.; Campos, Gema CSIC; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | In vitro fermentability of globe artichoke by-product by Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Inducción por taninos de biomarcadores de supervivencia de una cepa probiótica de Lactobacillus plantarum en el tracto gastrointestinal | López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Reverón, Inés CSIC; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Campos, Gema CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Lactobacillus plantarum: effect on phenolic composition and antioxidant activity on seeds of the genus Vicia sp. (Vicia sativa and Vicia ervilia) | Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Delgado, Teresa; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Ready-to-eat chickpea flour purée or cream processed by hydrostatic high pressure with final microwave heating | Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Canet, Wenceslao CSIC | artículo |
closedAccess | | 2023 | Superescolares sanos y científicos | Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Zapatera, Belén CSIC ORCID ; Vega, Estela CSIC; Campos, Gema CSIC | trabajo de divulgación |
openAccess | | 11-jun-2013 | Tannic Acid-Dependent Modulation of Selected Lactobacillus plantarum Traits Linked to Gastrointestinal Survival | Reverón, Inés CSIC; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Campos, Gema CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Ascaso, Carmen CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCID | artículo |