English   español  

Navegación por Autor Campos, Gema

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessapplicontent.pdf.jpg2021Applicability of High Hydrostatic Pressure (HHP) to develop a ready-to-eat chickpea flour purée or cream with high protein contentÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Campos, Gema CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aprovechamiento de subproductos de la industria láctea y de soja para la obtención de oligosacáridos prebióticosCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Campos, Gema CSIC; Luscher, Alice; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessassessmentmicrobiota.pdf.jpg2022Assessment of the prebiotic potential of globe artichoke by-product through in vitro fermentation by human faecal microbiotaHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessrestringido.pdf.jpgmay-2010Effect of growth phase on the adherence to and invasion of Caco-2 epithelial cells by CampylobacterGañan, M.; Campos, Gema CSIC; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
openAccessinvitrobifidu.pdf.jpg2021In vitro fermentability of globe artichoke by-product by Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidumHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Inducción por taninos de biomarcadores de supervivencia de una cepa probiótica de Lactobacillus plantarum en el tracto gastrointestinalLópez de Felipe, Félix CSIC ORCID; Reverón, Inés CSIC; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Campos, Gema CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Lactobacillus plantarum: effect on phenolic composition and antioxidant activity on seeds of the genus Vicia sp. (Vicia sativa and Vicia ervilia)Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Delgado, Teresa; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC póster de congreso
openAccessreadyheating.pdf.jpg2017Ready-to-eat chickpea flour purée or cream processed by hydrostatic high pressure with final microwave heatingÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Superescolares sanos y científicosMateos, Raquel CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Zapatera, Belén CSIC ORCID ; Vega, Estela CSIC; Campos, Gema CSICtrabajo de divulgación
openAccessTannic_ Acid-Dependent _Modulation_ of_Selected.pdf.jpg11-jun-2013Tannic Acid-Dependent Modulation of Selected Lactobacillus plantarum Traits Linked to Gastrointestinal SurvivalReverón, Inés CSIC; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Campos, Gema CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Ascaso, Carmen CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCIDartículo