English   español  

Navegación por Autor Otero, Laura

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 13 a 32 de 112 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesscomemosmásalimentosprocesados.pdf.jpg19-sep-2023Cada vez comemos más alimentos procesados a presiones más altas que las de la fosa de las Marianas (incluso sin saberlo)Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN trabajo de divulgación
openAccessIF_AGROCSIC_4.pdf.jpgsep-2004Congelación de alimentos bajo alta presiónSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Aparicio, C.artículo
openAccesscongelactual.pdf.jpg2014Congelación electromagnética: estado actualRodríguez, Antonio C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez-Marañón, I.; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccess2003Congelación en Hielo VI de Carne: Estudio del Subenfriamiento y de la MicroestructuraSanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengèrepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Contrasting effects of high-pressure-assisted freezing and conventional air-freezing on eggplant tissue microstructureOtero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A.artículo
openAccess2006Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: physical properties, microbial quality and storage stability of beef meatFernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: Physical properties, microbial quality and storage stability of beef meatFernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a partir de medidas ultrasónicasAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccess2008Determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a partir de medidas ultrasónicasAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of hyperbaric storage at room temperature on color degradation of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesseffehyperstraw.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on the volatile profile of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Vega, Estela CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesseffectnanopar.pdf.jpg2023Effect of oscillating magnetic fields on freezing of a colloidal dispersion of superparamagnetic nanoparticlesOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Morales, Irene; Costo, Rocío CSIC ORCID; Presa, Patricia de la CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccessEFFECT OF THE FREQUENCY OF WEAK OSCILLATING MAGNETIC FIELDS ON SUPERCOOLING AND FREEZING KINETICS OF PURE WATER AND 0.9% NaCl SOLUTIONS.pdf.jpg2020Effect of the frequency of weak oscillating magnetic fields on supercooling and freezing kinetics of pure water and 0.9% NaCl solutionsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccessbinder.pdf.jpgmay-2016Effects of magnetic fields on freezing: Application to biological productsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effects of pressure processing on strawberry studied by nuclear magnetic resonanceOtero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
openAccessnacisolu.pdf.jpg2017Effects of static magnetic fields on supercooling and freezing kinetics of pure water and 0.9% NaCl solutionsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccesseffecfreezi.pdf.jpg2022Effects of the application of static magnetic fields during potato freezingOtero, Laura CSIC ORCID; Pozo Pérez, Albertoartículo
openAccesselectrofield.pdf.jpg2019Electromagnetic freezing in a widespread frequency range of alternating magnetic fieldsRodríguez, Antonio C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccesspara digital csic.pdf.jpg2017Electromagnetic freezing: Effects of weak oscillating magnetic fields on crab sticksOtero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo