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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 19-sep-2023 | Cada vez comemos más alimentos procesados a presiones más altas que las de la fosa de las Marianas (incluso sin saberlo) | Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN | trabajo de divulgación |
openAccess | | sep-2004 | Congelación de alimentos bajo alta presión | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Aparicio, C. | artículo |
openAccess | | 2014 | Congelación electromagnética: estado actual | Rodríguez, Antonio C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez-Marañón, I.; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2003 | Congelación en Hielo VI de Carne: Estudio del Subenfriamiento y de la Microestructura | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | póster de congreso |
closedAccess | | 1998 | Contrasting effects of high-pressure-assisted freezing and conventional air-freezing on eggplant tissue microstructure | Otero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Elvira, Carlos de; Carrasco, J. A. | artículo |
openAccess | | 2006 | Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: physical properties, microbial quality and storage stability of beef meat | Fernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2007 | Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: Physical properties, microbial quality and storage stability of beef meat | Fernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R. | artículo |
closedAccess | | 2008 | Determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a partir de medidas ultrasónicas | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2008 | Determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a partir de medidas ultrasónicas | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Effect of hyperbaric storage at room temperature on color degradation of strawberry juice | Bermejo-Prada, Ana CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juice | Bermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Effect of hyperbaric storage at room temperature on the volatile profile of strawberry juice | Bermejo-Prada, Ana CSIC; Vega, Estela CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Effect of oscillating magnetic fields on freezing of a colloidal dispersion of superparamagnetic nanoparticles | Otero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Morales, Irene; Costo, Rocío CSIC ORCID; Presa, Patricia de la CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Effect of the frequency of weak oscillating magnetic fields on supercooling and freezing kinetics of pure water and 0.9% NaCl solutions | Otero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | may-2016 | Effects of magnetic fields on freezing: Application to biological products | Otero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Effects of pressure processing on strawberry studied by nuclear magnetic resonance | Otero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC | artículo |
openAccess | | 2017 | Effects of static magnetic fields on supercooling and freezing kinetics of pure water and 0.9% NaCl solutions | Otero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Effects of the application of static magnetic fields during potato freezing | Otero, Laura CSIC ORCID; Pozo Pérez, Alberto | artículo |
openAccess | | 2019 | Electromagnetic freezing in a widespread frequency range of alternating magnetic fields | Rodríguez, Antonio C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Electromagnetic freezing: Effects of weak oscillating magnetic fields on crab sticks | Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |