English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/76814
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

DETERMINACIÓN DE LA TEMPERATURA Y DEL CONTENIDO DE HIELO DE UN ALIMENTO PARCIALMENTE CONGELADO A PARTIR DE MEDIDAS ULTRASÓNICAS

AuthorsAparicio, C.; Otero, Laura ; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. ; Sanz Martínez, Pedro D.
Issue Date2008
PublisherEdiciones y Publicaciones Alimentarias
CitationAlimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos congresos: 63 (2008)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/76814
Identifiersissn: 0300-5755
Appears in Collections:(IF) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.