Mostrando resultados 16 a 28 de 28
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1-dic-2023 | Dietary exposure to acrylamide in Spanish university canteens by the duplicate diet method | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. part 1: Frying conditions | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. Part 2: Color analysis | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Estimación de la exposición diaria a acrilamida en residencias de mayores mediante un estudio de dieta total | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Exposición a acrilamida en la dieta de comedores de centros escolares | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | Exposición a acrilamida en la dieta de comedores de centros escolares | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Influencia del ámbito de preparación en el contenido de HMF y furfural en alimentos procesados comúnmente consumidos por la población española | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuits | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuits | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Nuevos contaminantes químicos generados durante el procesado | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2022 | Optimization of a liquid chromatography-tandem mass spectrometric method (LC-ESI-MS/MS) for the acrylamide determination in foods after a standardized in vitro digestion process | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2022 | Optimization of a liquid chromatography-tandem mass spectrometry method (LC-ESI-MS/MS) for the acrlamide determination in foods after a standardized in vitro digestion process | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Study of furanic compound content in common Spanish culinary preparations. Influence of the food preparation setting | González-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID | artículo |