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Navegación por Autor Garcés-Rimón, Marta

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vascularesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Efecto de un hidrolizado de clara de huevo en un modelo experimental de obesidad inducida por dietaMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Vera, Gema; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessnutrients-15-04685.pdf.jpg5-nov-2023Effect of nutrition education on health science university students to improve cardiometabolic profile and inflammatory statusLópez-Moreno, Miguel CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Fernández-Martínez, Elia; Iglesias López, María Teresaartículo
openAccesseggculinary.pdf.jpg2016Egg protein hydrolysates: New culinary texturesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg white hydrolysate reduces oxidative stress and adiposity in high-fat/high-glucose diet induced obesity ratsMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Egg white hydrolysates improve vascular damage in obese Zucker rats by its antioxidant propertiesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; González, Cristina; Hernanz, Raquel; Herradón, Esperanza CSIC ORCID; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Palacios, Roberto; Alonso, M. J.; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Egg white hydrolysates with in vitro biological multiactivities to control complications associated with the metabolic syndromeGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Egg-derived peptides and hydrolysates: A new bioactive treasure for cardiometabolic diseasesMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Expression enhancement in brown adipose tissue of genes related to thermogenesis and mitochondrial dynamics after administration of pepsin egg white hydrolysateMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Food peptides reduce angiotensin II or interleukin 1β-induced cyclooxigenase-2 expression in vascular fibroblastsGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
openAccessWO2015092098_A1.pdf.jpg25-jun-2015Healthy food compositions having the texture of gel or foam and comprising hydrolysed egg productsSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID solicitud de patente
openAccess2013Hidrolizados de proteínas de huevo como nuevos ingredientes funcionales frente al síndrome metabólico y sus complicacionesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCIDtesis doctoral
openAccessnutrients-10-01502.pdf.jpg14-oct-2018High fat/high glucose diet induces metabolic syndrome in an experimental rat modelMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Vera, Gema; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessinfluenstudy.pdf.jpg2021Influence of eating habits and alcohol consumption on the academic performance among a university population in the community of Madrid: A pilot studyLópez-Moreno, Miguel CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Iglesias López, María Teresaartículo
openAccessinflueantropo.pdf.jpg2022Influencia de la educación nutricional en cambios antropométricos y bioquímicos en alumnos de Ciencias de la SaludLópez-Moreno, Miguel CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Iglesias López, María Teresacomunicación de congreso
openAccess2016Pepsin egg white hydrolysate ameliorates obesity-related oxidative stress, inflammation and steatosis in Zucker fatty ratsGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccesspepsiegg.pdf.jpg2018Pepsin egg white hydrolysate improves glucose metabolism complications related to metabolic syndrome in Zucker fatty ratsGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; González, Cristina; Vera, Gema; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
openAccesspepsirat.pdf.jpg2017Pepsin egg white hydrolysate modulates gut microbiota in Zucker obese ratsRequena, Teresa CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Peptidos bioactivos derivados de proteínas alimentarias con actividades beneficiosas para la saludAmigo, Lourdes CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Sánchez-Rivera, Laura CSIC; Cruz-Huerta, Elvia CSIC ORCID; Fernández-Tomé, Samuel CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPhysical and Psychological Effects_LopezMoreno.pdf.jpg10-nov-2020Physical and Psychological Effects Related to Food Habits and Lifestyle Changes Derived from COVID-19 Home Confinement in the Spanish PopulationLópez-Moreno, Miguel CSIC ORCID; Iglesias López, María Teresa; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCIDartículo