English   español  

Navegación por Autor Cantos Villar, Emma

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 4 a 23 de 26 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess13-may-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccess19-feb-2004Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiationCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-feb-2015Effect of hydroxytyrosol on quality of sulfur dioxide-free red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess14-sep-2000Effect of postharvest ultraviolet Irradiation on resveratrol and other phenolics of Cv. Napoleon table GrapesCantos Villar, Emma; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccess2001Effect of Wounding on Phenolic Enzymes in Six Minimally Processed Lettuce Cultivars upon StorageCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccess25-jun-2005Etiology of UV-C-Induced Browning in Var. Superior White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-oct-2022Explorando el potencial bioestimulante del alga invasora Rugulopterix okamurae en vidDíez, A.; Mena-Petite, Amaia; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Lacuesta, Maite; Cretazzo, Enrico; Pérez-López, Usue; Jiménez-Hierro, M. J.; Puertas, Belén; Bertazzon, Nadia; Llamazares, D.; Fernández, C.; Zarraonaindia, Iratxe; Cantos Villar, Emmapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-abr-2016Grapevine-shoot stilbene extract as a preservative in red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2018Grapevine-shoot stilbene extract as a preservative in white wineCruz, Susana; Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno Rojas, José Manuel; Cantos Villar, Emmaartículo
openAccessfpls-14-1119854.pdf.jpg24-feb-2023Holistic understanding of the response of grapevines to foliar application of seaweed extractsZarraonaindia, Iratxe; Cretazzo, Enrico; Mena-Petite, Amaia; Díez-Navajas, Ana María; Pérez-López, Usue; Lacuesta, Maite; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Puertas, Belén; Fernandez-Diaz, Catalina; Bertazzon, Nadia; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess7-sep-2002Induction of Antioxidant Flavonol Biosynthesis in Fresh-Cut Potatoes. Effect of Domestic CookingTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessudownfile.pdf.jpgdic-2000La luz ultavioleta puede aumentar los efectos beneficiosos de la uva de mesa y del vinoTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Cantos Villar, Emmaartículo
openAccessNature-based_strategies_to_regenerate_the_function.pdf.jpgmar-2024Nature-based strategies to regenerate the functioning and biodiversity of vineyardsOchoa-Hueso, Raúl; Cantos Villar, Emma; Puertas, Belén; Aguiar del Rio, Juan F.; Belda, Ignacio; Delgado-Baquerizo, Manuel CSIC ORCID ; Fernández, Victoria CSIC ORCID; Gallardo, Antonio; García-Morales, José Luis; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzaga Santesteban, Luis; Lazcano, Cristina; Liberal, Isabel M. CSIC; Serrano-Grijalva, Lilia CSIC; Tortosa Muñoz, Germán CSIC ORCID; Casimiro-Soriguer, Ramónartículo
closedAccess10-sep-2003Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian PigsCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López-Bote, Clemente; Hoz, Lorenzo de la; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ordóñez, Juan A.artículo
closedAccess9-abr-2002Phenolic Compounds and Related Enzymes Are Not Rate-Limiting in Browning Development of Fresh-Cut PotatoesCantos Villar, Emma; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess31-ago-2001Postharvest Induction Modeling Method Using UV Irradiation Pulses for Obtaining Resveratrol-Enriched Table Grapes: A New “Functional” Fruit?Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccess24-sep-2002Postharvest Stilbene-Enrichment of Red and White Table Grape Varieties Using UV-C Irradiation PulsesCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess24-ene-2003Postharvest UV-C-Irradiated Grapes as a Potential Source for Producing Stilbene-Enriched Red WinesCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Fernández, M. José; Oliva, José; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensoryRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess10-feb-2001Synthesis of the Antioxidant Hydroxytyrosol Using Tyrosinase as BiocatalystEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Cantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.artículo