Mostrando resultados 11 a 22 de 22
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 28-jun-2010 | History and Principles of Flavor Analysis | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 1996 | Influence of Storage Temperature on Fruit Ripening and Olive Oil Quality | García, José M.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Castellano, José María CSIC ORCID ; Perdiguero, Salud; Morilla Camacho, Ana CSIC; Albi, Miguel A. | artículo |
closedAccess | | 19-may-1997 | Influence of the ecological cultivation of strawberries on the quality of the fruit and on their capacity for conservation | Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vidueira, José M.; Albi, Miguel A.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |
openAccess | | dic-2006 | Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgen | Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |
closedAccess | | 1993 | La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluación | Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
closedAccess | | 2003 | Main polyphenols in the bitter taste of virgin olive oil. Structural confirmation by on-line high-performance liquid chromatography electrospray ionization mass spectrometry | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gómez-Rey, M. L. | artículo |
closedAccess | | 1-dic-2010 | Metabolites involved in oleuropein accumulation and degradation in fruits of Olea europaea L.: Hojiblanca and Arbequina varieties | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
openAccess | | 16-dic-2007 | Producto alimenticio en forma de salsa tipo mayonesa y procedimiento de preparación | Muñoz García, José; Alfaro-Rodríguez, María del Carmen; Zapata Guillén, Isabel; Feria Fuente, Julia de la; Ruiz Domínguez, Manuela; Rosas Palacios, Ana; Berjano Núñez, Manuel; Flores Luque, Vicente; Prieto Solano, Natalia; Mancha Perello, Manuel CSIC ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Franco Gómez, José M.; Jerez Gómez, Abel; Valencia Barragán, Concepción; Sánchez Carrillo, María del Carmen | patente |
closedAccess | | 1993 | Quality of picual olive fruits stored under controlled atmospheres | Castellano, José María CSIC ORCID ; García, José M.; Morilla Camacho, Ana CSIC; Perdiguero, Salud; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |
closedAccess | | 4-nov-2005 | Solid-phase extraction gas chromatography-ion trap-mass spectrometry qualitative method for evaluation of phenolic compounds in virgin olive oil and structural confirmation of oleuropein and ligstroside aglycons and their oxidation products | Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gil García, María Jesús CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |
closedAccess | | 1994 | Storage of olives destinated for oil extraction | García, José M.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, Salud; Morilla Camacho, Ana CSIC; Albi, Miguel A. | artículo |
closedAccess | | 2012 | β-Glucosidase involvement in the formation and transformation of oleuropein during the growth and development of olive fruits (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under different farming practices | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |