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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Salt balance and rennet clotting properties of cow's, ewe's, and goat's milks preserved with carbon dioxideFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1997Salt Balance in Ewe's and Goat's Milk during Storage at Chilling and Freezing TemperaturesFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Sheep milkRamos González, María Mercedes CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessAldai, N. Spanish Journal of Agricultural Research (2010).pdf.jpg2010Short communication: Fatty acid composition of lamb fat depots as an origin discriminator | Comunicación corta. Composición de ácidos grasos de los depósitos grasos de cordero como discriminado del origenJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Horcada, A.; Alcalde, M. Jesús; Aldai, Noelia CSIC; Polvillo, O.; Valera, M.; Molina, A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2013Short communication: Feeding linseed oil to dairy goats with competent reticular groove reflex greatly increases n-3 fatty acids in milk fatMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Carrión, D.; Núñez Sánchez, Nieves; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessShort communication.pdf.jpg2012Short communication: Linear discriminant analysis and type of oil added to dairy goat dietsMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Silver ion adsorption-TLC and Capillary-GC in the study of composition of milk fat triglyceridesFraga, M. J.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessSituación_de_la_mujer_científica_en_el_Área_de_Alimentos_del_CSIC.pdf.jpg2002Situación de la mujer científica en el Área de Alimentos del CSICJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Polo Sánchez, Carmen; Rodríguez, Ana CSIC ORCID CVNartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1978Spectroscopic study on conformation of 1,2-diketones at room-temperatureBellanato, Juana CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martín-Lomas, Manuel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Studies on the physico-chemical characteristics of Cabrales cheese during ripeningAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Study of mineral contents during manufacturing in Cabrales cheesesJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Supplementation of a high-concentrate ewe diet with incremental levels of sunflower oil: effect on animal performance and milk fatty acid profileGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003TAG composition of Ewe's milk fat. Detection of foreign fatsGoudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996The accelerating effect of a Lactococcus lactis subsp. lactis lactose-utilization/proteinase-deficient strain on proteolysis and flavour developmentRodríguez, José; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccess3differentplantoils.pdf.jpg2013Time-dependent variations in milk fatty acid content of goats fed 3 different plant oilsMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
openAccessTiming of milk fatty.pdf.jpg2012Timing of milk fatty acid profile responses to dietary oil additions: 21 days vs. shorter periodsMartínez Marín, A. L.; Carrión, D.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Total and free fatty acids composition and protein fractions of Domiati cheeseRamos González, María Mercedes CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Mahfouz, M.B; El-Shibiny, Safinazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2003Total and soluble contents of calcium, magnesium, phosphorus and zinc in yoghurtsFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Montes, Fernando; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2000Trans fatty acid content in spanish shortenings determined by gas chromatography and fourier transformed infrared spectroscopyAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009TriacylglyceridesFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID capítulo de libro