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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1998 | Salt balance and rennet clotting properties of cow's, ewe's, and goat's milks preserved with carbon dioxide | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-1997 | Salt Balance in Ewe's and Goat's Milk during Storage at Chilling and Freezing Temperatures | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Sheep milk | Ramos González, María Mercedes CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2010 | Short communication: Fatty acid composition of lamb fat depots as an origin discriminator | Comunicación corta. Composición de ácidos grasos de los depósitos grasos de cordero como discriminado del origen | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Horcada, A.; Alcalde, M. Jesús; Aldai, Noelia CSIC; Polvillo, O.; Valera, M.; Molina, A. | artículo |
closedAccess | | dic-2013 | Short communication: Feeding linseed oil to dairy goats with competent reticular groove reflex greatly increases n-3 fatty acids in milk fat | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Carrión, D.; Núñez Sánchez, Nieves; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Short communication: Linear discriminant analysis and type of oil added to dairy goat diets | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1998 | Silver ion adsorption-TLC and Capillary-GC in the study of composition of milk fat triglycerides | Fraga, M. J.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2002 | Situación de la mujer científica en el Área de Alimentos del CSIC | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Polo Sánchez, Carmen; Rodríguez, Ana CSIC ORCID CVN | artículo |
closedAccess | | 1978 | Spectroscopic study on conformation of 1,2-diketones at room-temperature | Bellanato, Juana CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martín-Lomas, Manuel CSIC | artículo |
closedAccess | | 1983 | Studies on the physico-chemical characteristics of Cabrales cheese during ripening | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 1986 | Study of mineral contents during manufacturing in Cabrales cheeses | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Supplementation of a high-concentrate ewe diet with incremental levels of sunflower oil: effect on animal performance and milk fatty acid profile | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2003 | TAG composition of Ewe's milk fat. Detection of foreign fats | Goudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1996 | The accelerating effect of a Lactococcus lactis subsp. lactis lactose-utilization/proteinase-deficient strain on proteolysis and flavour development | Rodríguez, José; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Time-dependent variations in milk fatty acid content of goats fed 3 different plant oils | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Timing of milk fatty acid profile responses to dietary oil additions: 21 days vs. shorter periods | Martínez Marín, A. L.; Carrión, D.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | presentación |
closedAccess | | 1988 | Total and free fatty acids composition and protein fractions of Domiati cheese | Ramos González, María Mercedes CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Mahfouz, M.B; El-Shibiny, Safinaz | artículo |
closedAccess | | abr-2003 | Total and soluble contents of calcium, magnesium, phosphorus and zinc in yoghurts | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Montes, Fernando; Guerrero, Gonzalo CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | may-2000 | Trans fatty acid content in spanish shortenings determined by gas chromatography and fourier transformed infrared spectroscopy | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2009 | Triacylglycerides | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | capítulo de libro |