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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2005 | Degradación ruminal de pastos de montaña invadidos por lecherina (Euphorbia polygalifolia) en vacuno y ovino: efecto del pastoreo previo | Mora Martínez, Manuel José; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC; Busqué, Juan; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fernández Díez, Begoña CSIC; Frutos, Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2007 | Efecto de la adición de urea a la cebada en grano sobre la selección de la dieta, el rendimiento productivo y las características de la canal de corderos criados en sistemas de libre elección de alimentos | Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2007 | Efecto de la inclusión de pulpa de remolacha (sin o con vinaza) en el pienso de corderos en la fase de cebo sobre las características de la canal y de la carne | Fernández Díez, Begoña CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 2007 | Effect of immature oak (Quercus pyrenaica) leaves intake on ruminal fermentation and adaptation of rumen microorganisms in cattle | Doce, Raquel R. CSIC; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2009 | The effect of naringin on plasma lipid profile, and liver and intramuscular fat contents of fattening lambs | Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | ene-2013 | Effect of sunflower oil supplementation and milking frequency reduction on sheep milk production and composition | Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | abr-2007 | Feed intake and performance of growing lambs raised on concentrate-based diets under cafeteria feeding systems | Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Fernández Díez, Begoña CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Inclusión de Urtica dioica en la ración de corderos en la fase de cebo | Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2011 | Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profiles | Aldai, Noelia CSIC; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Osoro, Koldo | artículo |
openAccess | | 2011 | Naringin and vitamin E influence the oxidative stability and lipid profile of plasma in lambs fed fish oil | Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Naringin dietary supplementation at 0.15% rates does not provide protection against sub-clinical acidosis and does not affect the responses of fattening lambs to road transportation | López Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Near infrared reflectance spectroscopy predicts the content of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in the subcutaneous fat of beef cows fed flaxseed | Prieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Uttaro, B. | artículo |
closedAccess | | 2012 | Near infrared spectroscopy prediction of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in perirenal adipose tissue from cattle fed sunflower or flaxseed | Prieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; Aalhus, J. L.; Uttaro, B. | póster de congreso |
closedAccess | | oct-2011 | Predicting the content of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in subcutaneous fat of beef cows fed flaxseed by near infrared reflectance spectroscopy | Prieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Uttaro, B. | póster de congreso |
openAccess | | 2007 | ¿Qué son las IGP y las marcas de carne de calidad? | Lavín, Paz CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC; Fernández Díez, Begoña CSIC | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2009 | Recría de terneras Parda de Montaña: Alimentación y desarrollo productivo | Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2007 | ¿Se puede conocer la procedencia de la carne que consumimos? | Lavín, Paz CSIC ORCID ; Fernández Díez, Begoña CSIC; López Campos, Oscar CSIC | trabajo de divulgación |
closedAccess | | 2011 | The effect of naringin on plasma lipid profile, and liver and intramuscular fat contents of fattening lambs | Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | The liver antioxidant status of fattening lambs is improved by naringin dietary supplementation at 0.15% rates but not meat quality | Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Jordan, M. J.; López Campos, Oscar CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 10-ene-2012 | Using near infrared spectroscopy to estimate meat quality attributes from cattle fed sunflower or flaxseed | Prieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Aalhus, J. L.; Dugan, M. E. R.; Uttaro, B. | póster de congreso |