Mostrando resultados 1 a 20 de 63
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 23-jun-2013 | Acidification pf sodium caseinate aqueous solutions under high pressures | Guignon, Bérengère; Robert, Coralys; López Ludeña, Daniel; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2012 | Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambiente | Bermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 22-feb-2012 | Almacenamiento de alimentos en alta presión hidrostática | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2011 | Altas presiones en tecnología de alimentos | Guignon, Bérengère | capítulo de libro |
closedAccess | | 2012 | An experimental device for accurate ultrasounds measurements in liquid food at high pressure | Hidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | artículo |
closedAccess | | 2005 | Análisis de la recristalización del cristal de hielo obtenido con congelación por cambio brusco de presión | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Fernández, Pedro P. CSIC; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Aparicio, Cristina CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2004 | Análisis Fractal de Cristales de Hielo en Disoluciones Modelo de Alimentos | Maneiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | capítulo de libro |
openAccess | | sep-2004 | Congelación de alimentos bajo alta presión | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Aparicio, C. | artículo |
closedAccess | | 2003 | Congelación en Hielo VI de Carne: Estudio del Subenfriamiento y de la Microestructura | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: Physical properties, microbial quality and storage stability of beef meat | Fernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R. | artículo |
openAccess | | 2006 | Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: physical properties, microbial quality and storage stability of beef meat | Fernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2008 | Determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a partir de medidas ultrasónicas | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | póster de congreso |
closedAccess | | 2008 | Determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a partir de medidas ultrasónicas | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2007 | Determination of rapeseed methyl ester oil volumetric properties in high pressure (0.1 to 350 MPa) | Aparicio, C.; Guignon, Bérengère; Rodríguez-Antón, L. M.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Determination, analysis and prediction of the volumetric behavior of milk at high pressure | Guignon, Bérengère; Rey-Santos, Iván; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Determining thermal parameters in the cooling of a small-scale high-pressure freezing vessel | Guignon, Bérengère; Ramos, A. M.; Infante, Juan. A.; Díaz, José Miguel; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Efecto de la temperatura en la densidad de la leche entera bajo alta presión | Guignon, Bérengère; Rey, I.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 7-sep-2014 | Effect of high pressure on the techno-functional properties of sodium caseinate | Costo, Rocío CSIC ORCID; Robert, Coralys; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2015 | Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juice | Bermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effects of high pressure on unsaturated fatty acids | Povedano, Isabel; Guignon, Bérengère; Montoro, Raúl; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Taravillo, M.; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN | artículo |