English   español  

Navegación por Autor Guignon, Bérengère

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 45 a 63 de 63 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Role of water structure on the high pressure micellization and phase transformations of sodium dodecanoate aqueous solutionsHidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN ; Guignon, Bérengèreartículo
openAccess2008Sensor para la determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a Partir de Medidas UltrasónicasAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess2008Simulación del control térmico en un equipo de alta presión para el tratamiento de alimentosAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Specific volume and compressibility measurements of tomato paste at moderately high pressure as a function of temperatureAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengèreartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Specific volume of liquid water from (253 to 323) K and pressures up to 350 MPa by volumetric measurementsGuignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Speed of sound in liquid water from (253.15 to 348.15) K and pressures from (0.1 to 700) MPaHidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengèreartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Synergy between high-pressure, temperature and ascorbic acid on the inactivation of Bacillus cereusPréstamo, Guadalupe CSIC ; Pedrazuela, A.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012The effects of high hydrostatic pressure at subzero temperature on the quality of ready-to-eat cured beef carpaccioVaudagna, S. R.; González, Claudia B.; Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The initial freezing temperature of foods at high pressureGuignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Thermal expansion coefficient and specific heat capacity from sound velocity measurements in tomato paste from 0.1 up to 350 MPa and as a function of temperatureAparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccess2003Transiciones de fase del agua en el dominio de las altas presiones y las bajas temperaturasSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Lis, M.; Guignon, Bérengèrecapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Tratamiento a alta presión para prolongar la vida útil del fresón: Estudio de viabilidadOtero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccess2006Tratamiento de carne bovina mediante la combinación del proceso de congelación con el de altas presiones hidrostáticas a temperatura subcero: efecto sobre calidad microbiológica y propiedades físicasFernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Tratamientos a alta presión para prolongar la vida útil del fresón: Estudio de viabilidadOtero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess2013Últimos avances en tecnologías de congelación de alimentos.Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Volumetric properties at high pressure of waste oil methyl ester compared with diesel oilRodríguez-Antón, L. M.; Aparicio, C.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Volumetric properties of pressure-transmitting fluids up to 350 MPa: Water, ethanol, ethylene glycol, propylene glycol, castor oil, silicon oil, and some of their binary mixtureGuignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Volumetric properties of sunflower and olive oils at temperatures between 15 and 55°C under pressures up to 350 MPaGuignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Volumetric properties of sunflower methyl ester oil at high pressureAparicio, C.; Guignon, Bérengère; Rodríguez-Antón, L. M.; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo