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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2004 | Fractal analysis applied to microscopic studies of ice crystals of a model solution | Maneiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2006 | High-pressure shift freezing versus high-pressure assisted freezing: Effects on the microstructure of a food model | Fernández, Pedro P. CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juice | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Ice content and temperature determination from ultrasonic measurements in partially frozen foods | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2017 | Industrial viability of the hyperbaric method to store perishable foods at room temperature | Bermejo-Prada, Ana CSIC; Colmant, Alexandra; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | artículo |
closedAccess | | 2005 | Instrumento para la medida del volumen específico | Aparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2005 | Liquid water-ice I phase diagrams under high pressure: Sodium chloride and sucrose models for food systems | Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2005 | Medida del volumen específico y parámetros derivados a altas presiones | Aparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Lis, M.; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | comunicación de congreso |
openAccess | | 24-ene-2011 | Método de crioconcentración de líquidos | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID | solicitud de patente |
closedAccess | | 2010 | Modeling thermophysical properties of food under high pressure | Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Modelling of High-Pressure Treatments of Foods by an Artificial Neural Network | Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Ramos, A. | comunicación de congreso |
openAccess | | 31-jul-2008 | Non-invasive device for determining the temperature and ice content of frozen foods | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Aparicio Pena, Cristina; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | patente |
closedAccess | | 2012 | Orange juice pvT-properties for high pressure processing and modeling purposes: Importance of soluble solids concentration | Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Porcentajes de hielo instantáneo en expansiones desde las proximidades de la curva de fusión del agua | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Lis, M. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2009 | Prediction of ice content in biological model solutions when frozen under high pressure | Guignon, Bérengère; Aparicio, C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Pressure-induced modification of sodium caseinate techno-functional properties | Costo, Rocío CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | artículo |
openAccess | | 2012 | Pressure-shift nucleation: A potential tool for freeze concentration of fluid foods | Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz, P.; Sanz, P.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-nov-2004 | Procedimiento para acortar el tiempo de enfriamiento de recintos destinados al tratamiento de los alimentos por alta presión | Díaz, José Miguel; Guerra García, R. Mario; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | patente |
closedAccess | | 2003 | Propiedades termofísicas del agua líquida y del hielo I en altas presiones | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Lis, M. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2008 | Propiedades volumétricas del zumo de naranja a temperaturas comprendidas entre -20ºc y 40ºC y presiones de hasta 350 MPa | Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | comunicación de congreso |