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Navegación por Autor Guignon, Bérengère

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2004Fractal analysis applied to microscopic studies of ice crystals of a model solutionManeiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006High-pressure shift freezing versus high-pressure assisted freezing: Effects on the microstructure of a food modelFernández, Pedro P. CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccessHYPERBARIC _STORAGE.pdf.jpg2012Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juiceSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ice content and temperature determination from ultrasonic measurements in partially frozen foodsAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Industrial viability of the hyperbaric method to store perishable foods at room temperatureBermejo-Prada, Ana CSIC; Colmant, Alexandra; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengèreartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Instrumento para la medida del volumen específicoAparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Liquid water-ice I phase diagrams under high pressure: Sodium chloride and sucrose models for food systemsGuignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccess2005Medida del volumen específico y parámetros derivados a altas presionesAparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Lis, M.; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
openAccess2350428_A1.pdf.jpg24-ene-2011Método de crioconcentración de líquidosSanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCIDsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Modeling thermophysical properties of food under high pressureOtero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Modelling of High-Pressure Treatments of Foods by an Artificial Neural NetworkTorrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Ramos, A.comunicación de congreso
openAccessWO2008090242A1.pdf.jpg31-jul-2008Non-invasive device for determining the temperature and ice content of frozen foodsSanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Aparicio Pena, Cristina; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengèrepatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Orange juice pvT-properties for high pressure processing and modeling purposes: Importance of soluble solids concentrationGuignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccess2003Porcentajes de hielo instantáneo en expansiones desde las proximidades de la curva de fusión del aguaSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Lis, M.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Prediction of ice content in biological model solutions when frozen under high pressureGuignon, Bérengère; Aparicio, C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccessJFPE_ Pedro Sanz.pdf.jpg2021Pressure-induced modification of sodium caseinate techno-functional propertiesCosto, Rocío CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengèreartículo
openAccessPRESSURE-SHIFT NUCLEATION.pdf.jpg2012Pressure-shift nucleation: A potential tool for freeze concentration of fluid foodsOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz, P.; Sanz, P.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccess2285871_A1.pdf.jpg16-nov-2004Procedimiento para acortar el tiempo de enfriamiento de recintos destinados al tratamiento de los alimentos por alta presiónDíaz, José Miguel; Guerra García, R. Mario; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengèrepatente
closedAccess2003Propiedades termofísicas del agua líquida y del hielo I en altas presionesSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Lis, M.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Propiedades volumétricas del zumo de naranja a temperaturas comprendidas entre -20ºc y 40ºC y presiones de hasta 350 MPaGuignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso