English   español  

Navegación por Autor rp14728

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 123  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmediteradolescen.pdf.jpg2008A Mediterranean dietary style improves calcium utilization in healthy male adolescentsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Adolescencia y dieta meditarránea. Todo son ventajasSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Ruiz Roca, Beatriz CSIC; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Adolescents and dietary calciumMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-jul-2011AGEs from bread crust: metabolic transit and effects on food intake and body weightDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Haro, Ana; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984Algunas repercusiones del consumo de etanol sobre la composición corporal de minerales en la rataVaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Conde, R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014An advanced glycation end product (AGE)-rich diet promotes nε-carboxymethyl-lysine accumulation in the cardiac tissue and tendons of ratsRoncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Niquet-Leridon, Céline; Strauch, Christopher; Monnier, Vincent M.; Tessier, Frédéric J.; Navarro, María Pilar CSIC ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessAntiglycative effect of fruit and vegetable.pdf.jpg2013Antiglycative effect of fruit and vegetable seed extracts: Inhibition of AGE formation and carbonyl-trapping abilitiesMesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Gökmen, Vural; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Antioxidant properties and metal chelating activity of glucose-lysine heated mixtures: Relationships with mineral absorption across caco-2 cell monolayersRuiz Roca, Beatriz CSIC; Navarro, María Pilar CSIC ; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Assessing the effects of model Maillard compound intake on iron, copper and zinc retention and tissue delivery in adult ratsRoncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Pastoriza, Silvia CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessassesstudies.pdf.jpg2010Assessing the effects of severe heat treatment of milk on calcium bioavailability: In vitro and in vivo studiesSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Haro, Ana; Navarro, María Pilar CSIC artículo
openAccessassesdiet.pdf.jpg2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Bioavailability of iron from a heat treated glucose-lysine model food system: Assays in rats and in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oi lunused or used in fryingPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oil unused or used in fryingPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Calcium and phosphorus bioavailability in rats consuming oil from either raw sardines or sardines fried in olive oilPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Calentamiento de mezclas glucosa-metionina y disponibilidad del hierro: ensayos en células Caco-2Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Raigón, I.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Cambios en la solubilidad del Fe y el Zn debidos a la presencia de mezclas de glucosa-lisina calentadasDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in calcium absorption and subsequent tissue distribution induced by Maillard reaction products: In vitro and in vivo assaysDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Changes in serum and urinary levels of phosphorus in pregnant women, induced by effect of milk supplementation | Modificaciones de los niveles séricos y urinarios de fósforo en mujeres gestantes, por efecto de la suplementación láctea.Salinas, M. C.; Martínez, M. E.; Catalán, P.; Ordás, J.; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Comparative effects of glucose-lysine versus glucose-methionine Maillard reaction products consumption: in vitro and in vivo calcium availabilityDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo