English   español  

Navegación por Autor rp09349

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 68 a 87 de 129 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS301724[1].pdf.jpg2010Identificación de los pigmentos betalaínicos de frutos de u (Myrtillocactus geometrizans) por HPLC-DAD-ESI-MSGuerrero-Chavez, Guillermo; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Guzmán-Maldonado, H. Salvadorcomunicación de congreso
openAccessImpact of an in vitro dynamic gastrointestinal digestion on phenolic compounds and antioxidant capacity of apple treated by high-pressure processing.pdf.jpg2020Impact of an in vitro dynamic gastrointestinal digestion on phenolic compounds and antioxidant capacity of apple treated by high-pressure processingFernández-Jalao, Irene CSIC; Balderas, Claudia CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Impact of food matrix and processing on the in vitro bioaccessibility of vitamin C, phenolic compounds, and hydrophilic antioxidant activity from fruit juice-based beveragesRodríguez-Roque, M. Janet; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olgaartículo
closedAccess1-jun-2005Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal ProcessingSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess30-ene-2006Impact of high-pressure and traditional thermal processing of tomato purée on carotenoids, vitamin C and antioxidant activitySánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessimpactsimulat.pdf.jpg2021Impact of high-pressure processed onion on colonic metabolism using a dynamic gastrointestinal digestion simulatorFernández-Jalao, Irene CSIC; Balderas, Claudia CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Impact of high-pressure processing and packaging under carbon dioxide atmosphere on vitamin C and antioxidant activity of red bell peppers (Capsicum annuum L.) during refrigerated storageSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessFood Functions_Cilla 2020.pdf.jpg7-sep-2020Impact of high-pressure processing on the stability and bioaccessibility of bioactive compounds in Clementine mandarin juice and its cytoprotective effect on Caco-2 cellsCilla, Antonio; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Barberá, Reyes; Alegría, Amparoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2011Impact of minimal processing on orange bioactive compounds during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Crespo, Inés; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Muñoz, Marina; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessIn vitro bioaccessibility of isoflavones from a soymilk-based beverage as affected by thermal and non-thermal processing.pdf.jpg2020In vitro bioaccessibility of isoflavones from a soymilk-based beverage as affected by thermal and non-thermal processingRodríguez-Roque, M. Janet; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Vega, Rogelio; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olgaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014In vitro bioaccessibility of vitamin C and phenols in citrus pulp and juiceAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cilla, Antonio; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of food matrix and high-pressure processing on onion flavonols and antioxidant activity during gastrointestinal digestionFernández-Jalao, Irene CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
openAccessorangecultivadigest.pdf.jpg2017Influence of orange cultivar and mandarin postharvest storage on polyphenols, ascorbic acid and antioxidant activity during gastrointestinal digestionAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cilla, Antonio; Barberá, Reyes; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of ripening and astringency on carotenoid content of high-pressure treated persimmon fruit (Diospyros kaki L.)Plaza, Lucía CSIC ORCID; Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017¿Influye la variedad de naranja o el tratamiento post-cosecha en mandarinas sobre el efecto citoprotector de sus fracciones bioaccesibles en células Caco-2 sometidas a estrés oxidativo?Cilla, Antonio; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Barberá, Reyes; Alegría, Amparocomunicación de congreso
openAccessnov-2011Inhibition of hyaluronidase activity by high-pressure treated onionGonzález Peña, Diana CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess2005Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessabr-2002LDL oxidizability indexes in measurement of antioxidant activity in selected Spanish winesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessdic-1998Main methods used in lipid oxidation determinationSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Larrauri, José A.artículo
openAccessMango 'criollo' by-products.pdf.jpg2022Mango ‘criollo’ by-products as a source of polyphenols with antioxidant capacity. Ultrasound assisted extraction evaluated by response surface methodology and HPLC-ESI-QTOF-MS/MS characterizationOjeda, Gonzalo Adrián; Sgroppo, Sonia; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo