Mostrando resultados 188 a 207 de 254
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2001 | Normalización y mejora de queso semiduro, tradicional y con reducido contenido en grasa, de leche de cabra | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Castillo Lozano, Inmaculada; Blasco, L. | capítulo de libro |
closedAccess | | 1985 | Obtención de B-lactosa, lactulosa y de mezclas de fructosa y galactosa a partir de suero de quesería desproteinizado | López Covarrubias, S. J.; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1985 | Obtention of beta-lactose, lactulose and mixtures of fructose and galactose from deproteinized cheese whey | López Covarrubias, S. J.; Olano, Agustín CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Odd- and branched-chain fatty acids in goat milk as indicators of the diet composition | Cívico, Alfonso; Núñez Sánchez, Nieves; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Peña Blanco, Francisco; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L. | artículo |
openAccess | | 2007 | Opinión del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) relativa a la propuesta de la Comisión Europea (CE) sobre alegaciones nutricionales de ácidos grasos monoinsaturados (AGM) en alimentos y consideraciones sobre la misma aportadas por la Autoridad Europea de Seguridad Alimentaria | Palou Oliver, Andréu; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Monereo Megías, Susana; Otero Carballeira, Andrés; García Muriana, Francisco José | artículo |
openAccess | | 2017 | Optimization of milk odd and branched-chain fatty acids analysis by gas chromatography using an extremely polar stationary phase | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Oral absorption and disposition of alpha-Linolenic, rumenic and vaccenic acids after administration as a naturally enriched goat dairy fat to rats | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Ares, I.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Anadón, A.; Martínez, Maria A. | artículo |
openAccess | | 2013 | Oral absorption of rumenic, vacenic and alfa-linolenic acid after dietary intake of milk fat naturally enriched in pufa | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Anadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Martínez-Larrañaga, M. R. | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Origen metabólico de trans-10 cis-15 18:2, un ácido graso detectado por GC con columnas capilares de extrema polaridad en grasa láctea | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle CSIC ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L. | póster de congreso |
closedAccess | | dic-1987 | Overall composition, nitrogen fractions and fat characteristics of Cabrales cheese during ripening | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Papel esencial de la leche y los productos lácteos | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1996 | Partition of Main and Trace Minerals in Milk: Effect of Ultracentrifugation, Rennet Coagulation, and Dialysis on Soluble Phase Separation | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Physico-chemical characteristics of goat and sheep milk | Park, Y. W; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos, M.; Haenlein, G. F. W. | artículo |
openAccess | | 2013 | Plasma levels of cla isomers after single oral administration of tonalin oil to rats | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Anadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Martínez-Larrañaga, M. R. | póster de congreso |
closedAccess | | 1987 | Polimorfismo genético en leche de vaca de la raza parda alpina utilizada en la fabricación de quesos de Cabrales | Ramos González, María Mercedes CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1986 | Potassium in sodium urate calculi | Bellanato, Juana CSIC ; Cifuentes, I.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Medina, J. A. | artículo |
closedAccess | | 12-ago-2012 | Potential of near infrared spectroscopy to estimate meat quality attributes from cattle fed sunflower or flaxseed | Prieto, Nuria CSIC; López-Campos, J. L. CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Aalhus, J. L.; Dugan, M. E. R.; Uttaro, B. | póster de congreso |
openAccess | | 2010 | Presente y Futuro de los Alimentos Funcionales | Juárez, Manuela CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2006 | Primeras jornadas internacionales de productos lácteos funcionales. Lípidos funcionales. Alternativas para incrementar los niveles en productos lácteos | Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Probiotic supplementation effects on milk fatty acid profile in ewes | Payandeh, Shahab; Kafilzadeh, Farokh; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Ghadimi, Darab; Martínez Marín, A. L. | artículo |