Mostrando resultados 144 a 163 de 254
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2002 | Head space analysis of volatile compounds from buffalo and ewe's Samna (Ghee) and butter oil | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Abd Rabou, N. S.; El-Shibiny, S. | artículo |
closedAccess | | 1981 | Identification of Carbonyl Compounds in Transesterified Fats Detection in Milk Fat | Martín-Lomas, Manuel CSIC; Martinez-Utrilla, R.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2005 | Identity of the major triacylglycerols in ovine milk fat | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudjil, Hanane; Ríos, J. J.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | El impacto de los alimentos lácteos y la grasa de leche sobre los riesgos en la salud cardiovascular | Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Importancia de los alimentos lácteos en la salud cardiovascular: ¿enteros o desnatados? | Salas-Salvadó, Jordi; Babio, Nancy; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Picó, Catalina; Ros, Emilio; Moreno Aznar, Luís A. | artículo |
closedAccess | | 1992 | Improved gas chromatographic method for the determination of the individual free fatty acids in cheese using a capillary column and a PTV injector | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Industrial application of beta-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butter | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E. | artículo |
openAccess | | 2010 | Industrial application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butter | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E. | artículo |
closedAccess | | 2008 | Influence of diets rich in flax seed and sunflower oil on the fatty acid composition of ewes' milk fat especially on the level of conjugated linoleic acid, n-3 and n-6 fatty acids | Luna, Pilar CSIC ORCID; Bach, Alex; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 19-abr-1994 | Influence of milk protein polymorphism on cheese producing ability in the milk of manchega ewes breed | López Galvez, Gloria; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Álvarez, P. J. M.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Influencia de los procesos tecnológicos sobre el valor nutritivo de los alimentos | Gil Hernández, Ángel; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Influencia de los tratamientos tecnológicos sobre el valor nutritivo de los alimentos | Gil, Ángel; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2005 | Influencia de los tratamientos tecnológicos sobre el valor nutritivo de los alimentos | Gil, Ángel; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2009 | Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Segu - ridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la seguridad para el consumo humano de un aceite girasol con el perfil de ácidos grasos modificado hacia niveles de alto contenido en ácido esteárico, procedente de semillas obtenidas mediante técnicas de mutagénesis e hibridación convencionales | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Anadón, A.; Cacho Palomar, Juan; Colombo Rodríguez, Mª Victoria | artículo |
openAccess | | 2011 | Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación a los envases activos e inteligentes | Paseiro Losada, Perfecto; Cacho Palomar, Juan; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ortega Hernández-Agero, Teresa; Nerín de la Puerta, Cristina; López Rodríguez, Ricardo | artículo |
openAccess | | 2008 | Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación con una cuestión presentada por la Presidencia de la AESAN relativa a la evaluación del riesgo asociado a la presencia de aceites minerales en aceite de girasol procedentes de Ucrania | Palou Oliver, Andréu; Anadón, A.; Arboix Arzo, Margarita; Centrich Escarpenter, Francesc; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Otero Carballeira, Andrés; Varela Moreiras, Gregorio; Calderón Pascual, Vicente | artículo |
openAccess | | 2010 | Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el riesgo asociado a la presencia de ácidos grasos trans en alimentos | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Anadón, A.; Cepeda Sáez, Alberto; Farré, Rosaura; Palou Oliver, Andréu; Vidal Carou, Mª Carmen; Becerril Mora, Concepción | artículo |
openAccess | | 2011 | Informe del Comité Cientifico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre proteínas lácteas, alergias y sus métodos de análisis | Martín, Franz CSIC ORCID; Palomar, Juan Cacho; Cepeda Sáez, Alberto; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martín Esteban, Manuel; Molina, Elena CSIC ORCID ; Prieto Santos, Isabel | artículo |
closedAccess | | nov-1993 | Infrared and Raman spectroscopic study of casein in cheese. Effect of freezing and frozen storage | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Bellanato, Juana CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | sep-2012 | Inhibition of ∆9-desaturase activity with sterculic acid: Effect on the endogenous synthesis of cis-9 18:1 and cis-9 trans-11 18:2 in dairy sheep | Bichi, Elena CSIC; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |