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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Fatty acid and conjugated linoleic acid isomer profiles in human milk fatLuna, Pilar CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1999Fatty Acid Composition of Caprine Milk: Major, Branched-Chain, and Trans Fatty AcidsAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Fatty acid composition of Spanish shortenings with special emphasis on trans unsaturation content as determined by Fourier transform infrared spectroscopy and gas chromatographyAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Fatty acid composition of the triglyceride and free fatty acid fractions in different cows-, ewes- and goats-milk cheesesFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessGómez-Cortés et al. Chapter-9 Fatty Acids 6-6-2019.pdf.jpg2021Fatty AcidsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1986Gas chromatographic analysis of free fatty acids and glycerides of milk fat using tetramethylammonium hydroxide as catalysteMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1988Gas chromatographic method for determining free fatty acids in cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Gas chromatography and silver-ion high-performance liquid chromatography analysis of conjugated linoleic acid isomers in free fatty acid form using sulphuric acid in methanol as catalystLuna, Pilar CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1987Genetic-polymorphism in brown swiss cows milk used in the manufacture of cabrales cheeseRamos González, María Mercedes CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González, D.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessGrasa láctea.pdf.jpg2014Grasa láctea: una fuente natural de compuestos bioactivosCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Head space analysis of volatile compounds from buffalo and ewe's Samna (Ghee) and butter oilAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Abd Rabou, N. S.; El-Shibiny, S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Identification of Carbonyl Compounds in Transesterified Fats Detection in Milk FatMartín-Lomas, Manuel CSIC; Martinez-Utrilla, R.; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Identity of the major triacylglycerols in ovine milk fatFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudjil, Hanane; Ríos, J. J.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessImpacto_Juárez_PV_Art2009.pdf.jpg2009El impacto de los alimentos lácteos y la grasa de leche sobre los riesgos en la salud cardiovascularJuárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessimportantwholedesnata.pdf.jpg2018Importancia de los alimentos lácteos en la salud cardiovascular: ¿enteros o desnatados?Salas-Salvadó, Jordi; Babio, Nancy; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Picó, Catalina; Ros, Emilio; Moreno Aznar, Luís A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Improved gas chromatographic method for the determination of the individual free fatty acids in cheese using a capillary column and a PTV injectorJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Industrial application of beta-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
openAccessIndustrial application.pdf.jpg2010Industrial application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Influence of diets rich in flax seed and sunflower oil on the fatty acid composition of ewes' milk fat especially on the level of conjugated linoleic acid, n-3 and n-6 fatty acidsLuna, Pilar CSIC ORCID; Bach, Alex; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-abr-1994Influence of milk protein polymorphism on cheese producing ability in the milk of manchega ewes breedLópez Galvez, Gloria; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Álvarez, P. J. M.; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso