English   español  

Navegación por Autor rp08382

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 243 a 254 de 254 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2006Triacylglycerol composition of protected designation of origin cheeses during ripening. Authenticity of milk fatFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Mayo, I.; Toledano, Gema; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessCalvo et  al_2021_Chapter 8. Triacylglycerols in Dairy Foods.pdf.jpg2021Triacylglycerols in dairy foodsCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Triacylglycerols in Dairy FoodsFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Triglyceride analysis by gas chromatography in assessment of authenticity of goat milk fatFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Díaz, V.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Triglycerides of buffalo's milk and cow's SamnaEl-Shibiny, Safinaz; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Abd Rabou, N. S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1995Two dimensional electrophoresis and immunoblotting for the study of ovine whey protein polymorphismLópez Galvez, Gloria; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Use of an extremely polar 100-m column in combination with a cyanoalkyl polysiloxane column to complement the study of milk fats with different fatty acid profilesFuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2008Use of beta-cyclodextrin to lower level of cholesterol in milk and its influence on activity of probiotic bacteriaAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Use of changes in triacylglycerols during ripening of cheeses with high lipolysis levels for detection of milk fat authenticityFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Mayo, I.; Toledano, Gema; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-ene-2012Using near infrared spectroscopy to estimate meat quality attributes from cattle fed sunflower or flaxseedPrieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Aalhus, J. L.; Dugan, M. E. R.; Uttaro, B.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2005Validation of a rapid milk fat separation method to determine the fatty acid profile by gas chromatographyLuna, Pilar CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1976Variable temperature i.r. spectra of aliphatic and aromatic 1,2-diketonesJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Martín-Lomas, Manuel CSIC; Bellanato, Juana CSIC artículo